Maligina pāris mēnešus pēc izirušās laulības sākusi jaunas attiecības (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Māksliniece Elīna Maligina šovasar paziņoja, ka šķīrusi savu trešo laulību ar animācijas filmu režisoru Reini Kalnaelli, un intervijā izdevumam "Santa" atklāja, ka tikai pārus mēnešus pēc šķišanās sākusi jaunas attiecības. 

"Mēs joprojām esam ļoti labi draugi, turpinām strādāt kopā, mums ir kopīgi radoši mērķi, bet sapratām, ka tā mazāk kašķēsimies. Domāju, ka tagad mūsu attiecības tieši ir uzlabojušās. Viss ir brīnišķīgi," par šķiršanos izsakās Maligina.

Lai arī izbeigt laulību bijusi viņas iniciatīva, māksliniece uzsver, ka apprecēties bijusi pareizā izvēle.

Vaicāta, vai viņai šobrīd ir romantiskas jūtas pret kādu, viņa atbild apstiprinoši:

"Esmu kopā ar personu, kas pastāvīgi Latvijā nedzīvo un kam nav latviešu sakņu. Šorīt tieši aizlidoja mājās."

"Abām rokām stāvu par tradicionālo ģimeni. Bet… Mīlestība ir svarīgākais, kas mums ir dots. Visu tā ārstē. Ar naudu neko nevar izārstēt – ja esi gribējis dzīvot kā nākas, bet nespēj, tad grimsti glāzītē, ienīsti sevi… Arī mana mammīte redz, ka beidzot esmu laimīga un vesela."

Maligina intervijā atklāj, ka ir biseksuāla, taču to, kas ir viņas otrā pusīte, viņa neatklāj. "Ceļā uz harmoniju, kad esi tam gatavs, Dievs atsūta īsto cilvēku. Un man ir mīlestība. Kas ir īsts, tas ir skaists, un tas padara pasauli labāku. Likās, ka tikai grāmatās tā raksta, bet tā ir noticis manā dzīvē."

Kā zināms, Maligina ir bijusi precējusies trīs reizes - 2011. gada maijā viņa mija gredzenus ar režisoru Dž. Dž. Džilindžeru, kuru laulībā dzimusi meita Hanna. 2016. gada oktobrī Elīna apprecējās ar miljonāru, "Olainfarm" lielāko akcionāru Valēriju Maliginu. 2017. gada nogalē Maligins devās mūžībā. 2022. gada rudenī viņa paziņoja, ka apprecējusies ar Kalnaelli, ar kuru ir pazīstama kopš skolas laikiem, taču jau šovasar viņa atklāja, ka abu ceļi šķīrušies.

Vairāk lasi žurnāla "Santa" oktobra numurā!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu