FOTO Likumsargi Dreiliņos atsavina dažādas narkotikas un gāzes ieroci

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valsts policija

Ropažu novada Dreiliņos policija atradusi vairākas apreibinošas vielas, informēja Valsts policija.

Foto: Policija Dreiliņos atsavina plašu narkotiku klāstu

Naktī uz 20. septembri Ropažu novada pašvaldības policija pamanīja Dreiliņos kādā pļavā aizdomīgi novietotu vieglo automašīnu. Pienākot pie spēkrata, tika konstatēts, ka tajā atrodas sieviete un kāds jaunietis, turklāt pašvaldības policisti pamanīja, ka automašīnas salonā atrodas vīstokļi ar nezināmas izcelsmes vielām un augu, kas atgādina marihuānu.

Pašvaldības policisti abas personas aizturēja līdz notikuma vietā ieradās Valsts policija. Aizturētā sieviete ir dzimusi 1988. gadā un iepriekš sodīta par zādzību, savukārt jaunietis dzimis 2006. gadā un iepriekš divas reizes sodīts par laupīšanām.

Vēlāk veicot kriminālprocesuālās darbības, automašīnas salonā atrasts apmēram 330 gramu amfetamīna, 27 "Xanax" tabletes, 2 MDMA tabletes, nezināmas izcelsmes kristāliska viela, neizžāvēta marihuāna, apmēram trīs grami izžāvētas marihuānas, kā arī patlaban nenoskaidrota kristāliska viela.

Veicot kratīšanu vienas aizturētās personas dzīvesvietā, tika atrasts marihuānas stāds un 17 briketes ar pagaidām nenoskaidrotas izcelsmes vielu. Kopējais marihuānas izņemtais daudzums neizžāvētā veidā ir aptuveni 1,5 kilogrami.

Lai precīzi noteikti izņemto vielu sastāvu un svaru, ir nozīmētas ekspertīzes. Tāpat pie šīm personām tika konstatēti divi nereģistrēti gāzes ieroči.

21. septembrī abām aizdomās turētajām personām tika piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu