"Ļoti dārgs pasākums." Latvijas slavenākais sieviešu pāris atklāj kāzu izmaksas (7)

Apollo.lv
Foto: sendijago/ Instagram

Fitnesa treneres Sendija un Danute šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāja aptuvenās kāzu izmaksas, piebilstot, ka kāzas ir ļoti dārgs pasākums.

Kāzas abas aktīvi plānoja pēdējos deviņus mēnešus, izplānojot visu līdz pēdējam sīkumam. Abas ir gandarītas par izdevušos lielo notikumu un teic, ka viņas būtu grūti pārspēt. 

Kāzas gan izmaksājušas krietnu summu: "Runājot par kāzām, cipars bija lielāks nekā mēs bijām domājušas, jo mums vispār nav nekāda kāzu pieredze," neslēpj Danute. 

"Mēs cerējām uz naivo, bet beigu beigās ir virs 10 tūkstošiem, bet zem 15 tūkstošiem. Kāzas ir ļoti dārgs pasākums." tā Sendija. Vienlaikus viņas atklāj, ka bijuši cilvēki, kas viņas atbalsta, līdz ar to kāzu izmaksas šur tur izdevies samazināt. 

Kāzu ballīte notika 16. septembrī, un tajā piedalījās tikai paši tuvākie cilvēki. Kāzas tika rīkotas visai netradicionālā veidā - sākumā ar "iestudētajām daļām" jeb kāzu fotosesiju un citām aktivitātēm, beidzot ar ballīti, kas tika rīkota "Kosmosa safari" stilā.

Viņas Latvijā laulāja dziedātājs un mācītājs Ralfs Eilands.

Jau ziņots, ka divas dienas pēc kāzu ballītes Sendija un Danute devās uz Dānijas galvaspilsētu Kopenhāgenu, kur oficiāli salaulājās, jo Latvijā neatzīst viendzimuma laulības.

Pēc salaulāšanās abas devās medusmēnesī uz Keiptaunu, kur saskaras ar dažādiem neparedzēties šķēršļiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sendija Gabriela Oficiere 🇱🇻 (@sendijago)

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu