VIDEO Gunti Veitu restorānā apkakā putns. Sanāk kašķis ar īpašnieku (10)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Bez tabu"

Kādā nedēļas nogalē grupas "Credo" mūziķis Guntis Veits ar biznesa partneri tikās vienā no galvaspilsētas centrā esošajiem restorāniem. Brīdī, kad tika baudīta maltīte, mūziķis piedzīvojis nelāgu ķezu, par ko pastāstījis raidījumam "Bez tabu".

Gan pie Gunta galdiņa esošais cilvēks, gan citi apmeklētāji sākuši smaidīt un smieties, jo mūziķim uz galvas uzkritusi putna kaka.

Tā noslīdējusi arī uz nesen iegādātās nepilnus 200 eiro vērtās jakas.

Restorāna oficiante piedāvājusi palīdzību, taču pēc brīža atgriezusies ar jaku, paziņojot, ka tomēr nespēj traipu iztīrīt. Mūziķis lūdzis sazināties ar restorāna vadītāju, lai pārrunātu notikušo. "Viņš teica, lai jaku atstāju. Viss esot apdrošināts, ka varēšot iztīrīt. Tā arī izdarīju, tomēr pēc nedaudz vairāk kā stundas saņēmu zvanu, ka varu braukt jakai pakaļ. Esot tomēr pārdomājuši un jaku netīrīšot. Sarunājām tikties klātienē, lai izrunātos. Restorāna vadītājs paziņojis, ka tie neesot viņa putni, tādēļ neko vairāk neiesākšot.

Uzskatu, ka tajā brīdī atrados restorāna teritorijā un viņiem būtu jāuzņemas atbildība par notikušo. Viņi iestājās pozā, ka vairs neko nedarīs, piedāvāja saukt policiju, lai es pēc tam pret viņiem vēršoties tiesā."

Guntis visbeidzot jaku uz ķīmisko tīrītavu aizvedis pats, taču tur saņēmis atbildi, ka nu traipu iztīrīt nav iespējams. Restorāna īpašnieks norāda, ka mūziķim un viņa pusdienu biedram maltīte tika uzsaukta.

"Par putniem uzņēmējs nenes nekādu atbildību. Tā nav civiltiesiska atbildība, tā būtu tad, ja, piemēram, viesmīlis klientam kaut ko uzlietu. Šajā gadījumā tas bija putns, pret to neviens nav pasargāts. Tā ir abpusēja atbildība. Mēs uzsaucām ēdienu, viņam vajadzētu iztīrīt jaku. Šis nav pirmais šāds gadījums, ne arī pēdējais. Līdz tik lielai ažiotāžai nekad nav aizgājis," teic restorāna "Lidojošā varde" īpašnieks Dainis Domiņš

Latvijas Restorānu biedrības vadītājs Jānis Jenzis uzsver, ka ikviens apmeklētājs var izvēlēties galdiņu, kur apsēsties. Pilsētvidē esot jārēķinās ar šāda veida risku.

Vairāk skaties video!

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu