VIDEO Zasas dzirnavās atrasti cilvēka kauli. Jēkabpils policiju tie neinteresē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no sižeta.

Uzņēmējs Hardijs Kortmans Zasas ūdensdzirnavas, kas atrodas Jēkabpils novadā, iegādājās 2005. gadā. Un pat nenojauta, ka tās glabā baisu noslēpumu - cilvēka kaulus, vēsta raidījums "4. studija".

Kaulus uzņēmējs atrada jūnija beigās. Pēc Jēkabpils policistu vizītes veselu mēnesi likumsargi par līķi Zasas dzirnavās vispār neesot likušies ne zinis. Uzņēmējs savu sāpi izstāstījis kādā televīzijas raidījumā, un pēc tā radītās rezonanses arī policisti bijuši klāt.

Video: "4. studija" sižets

Jēkabpils policija piedāvājusi izrakumus turpināt arheologiem, bet arheologi atteikušies. Pagājuši jau trīs mēneši kopš skeleta fragmentu atrašanas, un tie tur atrodami vēl joprojām.

"Es esmu 100% pārliecināts, ka tur vēl joprojām ir cilvēka kauli, ieskaitot ķermeni un galvu. Es domāju, ka kaut kas ir jādara, lai tos izceltu, bet nekas nenotiek," sašutumu pauda dzirnavu saimnieks.

Šī gada jūlijā Valsts policija vēstīja: "2023. gada 5. jūlijā pulksten 17.05 Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Jēkabpils novadā, Zasas pagastā, Zasā kāds vīrietis, tīrot kanālu, atradis, iespējams, cilvēka kaulus.

Valsts policija atrastos kaulus izņēma un nodeva tiesu medicīniskās ekspertīzes veikšanai, tostarp, lai noskaidrotu šo kaulu piederību. Turpmākā rīcība būs atkarīga no ekspertīzes rezultātiem."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu