VIDEO Lidmašīnā izbēdzis ūdrs un žurka izraisa pamatīgu jandāliņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/The Sun/"TikTok"

Lidojumā no Taizemes uz Taivānu noticis neierasts incidents - divi pasažieri transportlīdzeklī somās slepus ienesuši ūdru un žurku. Abi dzīvnieki izbēguši, izraisot pamatīgu haosu, ziņo medijs "Insider".

Vietējais medijs "Bangkok Press" ziņo, ka abi dzīvnieki, iespējams, pārvadāti dzīvnieku kontrabandas operācijas ietvaros. 

@theindy100 Passengers were given a mid-air fright after a giant albino rat and an otter escaped from a traveller’s hand luggage and began roaming about the plane cabin on a VietJet recent flight. Shocked fliers saw staff on board attempt to catch the animals after they were discovered on the three-hour journey between Bangkok, Thailand and Taipei, Taiwan, reports The Telegraph. “I walked back from the toilet and my friend whispered softly to me ‘there’s a rat on the plane’,” according to a post of Facebook from someone claiming to be on the flight. “I was confused so he said again ‘pet rat, pet rat, it has a white body and it’s not small’. #fyp #news #viral #world #travel #rats #otters ♬ original sound - Indy100

Vietnē "TikTok" publicētajā video redzams, kā ūdrs zem lidmašīnas sēdekļa vāļājas. Vairāki pasažieri piecēlās kājās, lai tiktu tālāk no dzīvnieka. "Vai tā ir žurka? Es nedomāju. Izskatās pēc nelikumīgas dzīvnieku tirdzniecības," viens no pasažieriem saka taizemiešu valodā. 

Vēlāk video nofiksēts, kā trīs stjuarti cenšas nostiprināt melnu maisu, kurā noķerts dzīvnieks. Video beigās redzams, kā vairāki vīrieši melnās uniformās lidostas ratiņos ievieto būrus, kuros atradušies dzīvnieki, tostarp balta žurka. 

Liecinieks ziņo, ka dzīvnieku pirmoreiz ieraudzījis, ejot uz tualeti. Kāds no tiem arī stjuartam iekodis pirkstā. Pēc nolaišanās Taizemē somā, kurā tika turēti abi dzīvnieki, tika atrasti vairāki citi kustoņi, tostarp 20 Burmas zvaigžņu bruņurupuči un vēl divi ūdri.

Somu ar dzīvniekiem izdevies dabūt cauri, jo drošības inspektors to nav atvēris, neskatoties uz to, ka viņa kolēģis teicis, ka tā izskatījusies aizdomīgi. Inspektors tagad uz laiku atstādināts. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu