Sirmgalve Siguldā tiek pie sabiedriskajiem darbiem par kukuļdošanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: thodonal88/Shutterstock

Prokuratūra piemērojusi 140 stundas sabiedriskos darbus pensionārei par kukuļa piedāvāšanu Siguldas policistiem, liecina prokuratūras publiski pieejamais lēmums.

Šovasar Siguldā pie veikala sieviete piedāvāja 200 eiro kukuli Siguldas novada Pašvaldības policijas darbiniekiem, lai viņi nenoformētu administratīvā pārkāpuma materiālus un personu palaistu, ļaujot vadīt automašīnu atrodoties alkoholisko dzērienu ietekmē.

Sieviete sākotnēji piedāvājusi piecus eiro un mudinājusi aizbraukt uz bankomātu, laika gaitā piedāvājuma summai pieaugot līdz 200 eiro. Kukuļa piedāvājumu persona izteikusi vairākkārt, tostarp uzstājīgi un paceļot balsi.

Kukuļa piedāvāšanas laikā sieviete aicinājusi amatpersonas piezvanīt kādai viņai pazīstamai personai, kura varētu atrisināt radušos situāciju, secinājusi prokuratūra.

Tāpat persona apgalvojusi, ka viņas meita strādā policijā, bet pati ir strādājusi apsardzē, tādējādi viņa un policisti esot "savi cilvēki".

Uz policista atbildi, ka viņi par savu darbu saņem algu un viņiem ar to pietiek, apsūdzētā atbildējusi ar nievājošām un izsmejošām piezīmēm.

Sieviete savu vainu atzina pilnībā un izdarīto esot "ļoti nožēlojusi", teikts spriedumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu