Mesi pārstāvētā Maiami "Inter" nesasniedz MLS izslēgšanas turnīru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Carmen Mandato

Argentīnas futbola superzvaigzne Lionels Mesi kopā ar Maiami "Inter" komandu 7. oktobrī zaudēja izredzes spēlēt ASV futbola līgas (MLS) izslēgšanas turnīrā, kamēr kādreizējā angļu futbola zvaigzne Veins Rūnijs zaudēja trenera amatu Vašingtonas "DC United" vienībā.

Mesi pēc četru spēļu izlaišanas atgriezās laukumā un devās uz maiņu 55.minūtē spēlē, kurā Maiami vienība mājās ar 0:1 (0:0) zaudēja "Cincinnati" futbolistiem. Argentīnietis savā MLS debijā guva vārtus, bet pārējās četrās spēlēs, kurās piedalījies, palicis tukšā.

Divas spēles pirms regulārā čempionāta beigām "Inter" ieņem priekšpēdējo, 14.vietu Austrumu konferencē. Atšķirībā no līgām Eiropā un citur pasaulē, MLS čempioni tiek noskaidroti izslēgšanas turnīrā.

Tikmēr Vašingtonas futbolisti sestdien mājās ar 2:0 (1:0) uzvarēja Ņujorkas "City", taču arī galvaspilsētas komandai izslēgšanas turnīrs ies secen, jo citā spēlē uzvaru svinēja "Montreal". Sestdien klubs pieņēma lēmumu atbrīvot Rūniju no amata.

Rūnijs "DC United" grožus pārņēma pērnā gada vasarā, bet pirms tam viņš vadīja Dārbi "County" vienību, kas tobrīd spēlēja Anglijas pēc spēka otrajā līgā.

Futbolista karjeras laikā Rūnijs Vašingtonas komandas rindās 2018. un 2019.gadā aizvadīja 48 mačus, kuros izcēlās ar 23 gūtajiem vārtiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu