Magone Liedeskalna pēc neveiksmīgā randiņa ar ārzemnieku nākusi pie jaunām atziņām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovu zvaigzne un "Avotiņu" saimniece Magone Liedeskalna pēc neveiksmīgā randiņa ar savu ārzemju kavalieri ar draudzeni devās iztrakoties uz karuseļiem. Pēc piedzīvotā viņa izkratīja sirdi draudzenei un nāca klajā ar jaunām atziņām.

Magone draudzenei atklāja, ka tomēr dotu priekšroku latvietim, lai nerastos dažādi pārpratumi valodas barjeras dēļ.

Pēdējo divu nedēļu laikā šovā "Slavenības. Bez filtra" varēja sekot līdzi Magones mīlas līkločiem ar kādu ārzemnieku no Londonas. Magone ar ārzemnieku bija sarakstījusies jau kādu laiku, kas rezultējās ar viņa apciemojumu.

Lai gan sākotnēji Magone bija pozitīvi noskaņota, redzot pat nākotni kopā ar ārzemnieku, tomēr randiņa beigās Magone bija šokēta, jo viņš piedāvājis sievietei kopīgos mīlas priekus nofilmēt. Randiņš tika pārtraukts, pārtraucot jebkādu komunikāciju.

Viņa atklāti izteica pārdomas draudzenei, sakot, ka rūgtums ir: "Žēl jau ir, ka tu domā kaut ko, bet beigās paliec ar neko. Tas ir žēl."

"Prioritāte noteikti būs latvietis. Es sapratu, ka ar cittautieti ir grūti saprasties, sākas pārpratumi, nevajadzīgi strīdi.

Man jau gadi iet un prasības arī paliek vairāk."

Jau vēstīts, ka Magonei attiecību tēma labu laiku ir aktuāla. Gada sākumā viņa devās uz vietējo laikrakstu, lai ievietotu iepazīšanās sludinājumu, uz ko atsaucās Andris no Līgatnes. Abi kopīgi aizvadīja ne vienu vien randiņu, taču beigās Magone Andri izbrāķēja, saprotot, ka viņš nav gana labs. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu