'Ļoti neomulīgi!" Vecāki dalās sajūtās par skolēnu evakuāciju draudu dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

​Otrdien, 10. oktobrī, vairākās Latvijas skolās saņemta informācija par potenciālu apdraudējumu. Daudzviet notikusi skolēnu evakuācija. Notikušo apspriest sociālajos tīklos steidza arī mammas un tēti, atklājot, kurās pilsētās ir notikusi evakuācija. 

Kā ziņots, Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks intervijā Latvijas Radio pastāstīja, ka draudu e-pastus saņēmušas aptuveni 300 skolas Latvijā.

Skolās saņemti trīs veidu paziņojumi no vairākiem e-pastiem. Pirmie e-pasti saņemti ap pusnakti.

Māmiņas no "Atsaucīgo māmiņu foruma" vienojās diskusijā, kurā vairākkārt atzina, ka situācija ir ļoti nepatīkama, pat ja konkrēti viņu bērnu skolas netika evakuētas. 

"Šī situācija ir ļoti neomulīga..." rakstīja kāda māmiņa. Cita dalījās sajūtās: "Piekritīšu, neomulīgi gan, it īpaši ar to visu, kas šobrīd pasaulē notiek."

Vēl kāda māmiņa atklāja, kā jūtas bērni: "Visi bija nobijušies - vismaz mani mazie bērni tiešām! Darbs Rīgā un Pierīgā šobrīd ir paralizēts, jo visiem ir jābūt ar bērniem, paldies Dievam, ka varam būt!"

Grupā tika ziņots, ka evakuācija notikuši šādās pilsētās - Olainē, Baldonē, Ulbrokā, Ķekavā, Priekuļos, Cēsīs, Jaunmārupē, Ikšķilē, Ķegumā, Lielvārdē, Siguldā, Smiltenē, atsevišķās skolās Rīgā, Salaspilī, Talsu novadā, Piņķos, Spuņciemā, Rēzeknē, Mārupē. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu