Svinot dziesmas "Paldies latiņam" desmitgadi, vācu mūziķis Jorans radījis jaunu dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jöran Steinhauer/Facebook

Vācu mūziķis Jorans Šteinhauers (Jöran Steinhauer), kas savulaik izvēlējās Latviju par savu mītnes zemi un ir zināms kā dziesmas "Paldies latiņam" autors, svinot savu dzimšanas dienu, iepazīstina ar savu jaunāko veikumu - dziesmu "Daudz laimes".

Soctīklos viņš pauž: "Šodien arī publicēju savu jauno dziesmu ar nosaukumu "Daudz laimes". Šī ir man ļoti īpaša dzimšanas diena, jo tā sakrīt ar dziesmas "Paldies latiņam" 10 gadu jubileju.

"Paldies latiņam" dziesma mainīja manu dzīvi un deva man iespēju darīt to, ko es mīlu, attīstīties kā personībai un satikt lieliskus cilvēkus.

Tagad sākas jauns posms. Mēs veidojam spilgtu nākotni, visi kopā, zinot, ka mēs varam lepoties ar to, ko esam sasnieguši pagājušajos 10 gados. Es saku "Daudz laimes" visiem no mums. Lai dziesma turpmāk nestu smaidu priekpilnus svētkus."

Viņš atklāja, ka dziesmai taps arī mūzikas videoklips.

Kā zināms, Jorens bija viens no grupas "Aarzemnieki" dalībniekiem un grupa pārstāvēja Latviju 2014. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā ar dziesmu "Cake To Bake". Dziesma nekvalificējās finālam.

Pēc vairākiem gadiem viena no grupas dalībniecēm mūziķe Katrīna Dimanta atklāja, ka grupā "Aarzemnieki" tikusi pazemota.

Noklausies!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu