Kašers nosauc piecas lietas, kurām jābūt katras sievietes skapī (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Multimākslinieks Kašers (īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis) dalās ilgtspējīga apģērba TOP 5, kam jābūt katras sievietes skapī.

"Mainoties sezonām, mainās arī tendences, tomēr tas nebūt nenozīmē, ka jaunajā sezonā jāsteidz mainīt visu garderobi. Apdomīgi izvēlēts apģērbs lieliski saglabāsies un izskatīsies aktuāls pat vairākus gadus," teic Kašers.

Trencis klasiskā krāsā

Katras sievietes skapī jābūt vienam labam mētelim – tādam, kas nesavelsies un nepūkosies, kalpojot daudzus gadus. Mēteli ieteicams izvēlēties klasiskā krāsā, piemēram, melnā, lai to varētu kombinēt ar dažādiem apģērbiem.

Bikškostīms

Klasisks kostīms ar biksēm un žaketi ir piemērots gan ikdienai, gan svinīgiem pasākumiem, turklāt žaketi un bikses iespējams vilkt atsevišķi, radot vēl plašākas kombinēšanas iespējas! Bikses var kombinēt gan ar blūzi, gan T kreklu, savukārt žaketi var vilkt gan ar kostīma biksēm, gan ar džinsa biksēm un kleitām. Modes mākslinieks Kašers iesaka izvēlēties žaketi ar divrindu pogām un platākiem atlokiem.

Džemperis ar augsto apkakli

Izvēloties adītu vilnas džemperi ar augsto apkakli jeb bītleni, eksperimentē ar dažādām krāsām! Bītlene ir gaumīga un silta, tādēļ ideāli piemērota rudenīgiem laikapstākļiem. Šāds džemperis lieliski izskatīsies gan ar brīvā laika apģērbu, gan lietišķu apģērbu, piemēram, iepriekš minēto bikškostīmu. Ja nevēlies sevi ierobežot ar džemperi, izvēlies bītleņkleitu, kuru iespējams vilkt gan kā kleitu, gan kā džemperi kopā ar biksēm!

Pufīga oversize bomber tipa dūnu jaka

Mode katru gadu mainās, tādēļ arī šādu virsjaku iesaku pirkt klasiskā krāsā, aplūkojot, kas iederēsies esošajā garderobē – tādā veidā jaku būs iespējams valkāt vairākas sezonas. Šāda jaka ir ļoti parocīga, jo sader gan ar klasisku apģērbu, gan džinsiem un brīvā laika apaviem.

Džinss

Džinss nekad neiziet no modes pavisam, līdz ar to džinsam ir jābūt katras sievietes skapī. Tās var būt gan džinsa bikses, gan krekli. Protams, laika gaitā mainās siluets un formas. Šajā sezonā Kašers iesaka izvēlēties bikses ar platiem galiem un augsto jostu: "Kaut gan modē ir zemās bikses, darbā ar sievietēm secinu, ka sievietes jūtas drošāk biksēs, kur iespējams notušēt "vēderiņu" un justies ērti par savu ķermeni. Tāpat sievietēm nav jābaidās no biksēm ar platiem galiem, jo, pareizi kombinējot apģērbu, arī platas bikses var slaidināt."

Modes mākslinieks aicina pārdomāti izvēlēties ne vien apģērbu, bet arī apavus un aksesuārus. Ilgtspējīga izvēle ir garie zābaki, jo tie ir aktuāli katru rudeni – ar laiku mainās tikai nianses, piemēram, papēdis un purngals. Šobrīd modē ir zābaki ar spicu purnu, kas slaidina un pagarina sievietes augumu, kā arī lieliski izskatās ar dažādiem apģērbiem, tai skaitā ar platajām biksēm. Savukārt, iegādājoties aksesuārus, modes mākslinieks aicina pievērst uzmanību rotām, kas sader ar jebko, piemēram, masīvas un viengabalainas rotas bez karekļiem.

Tāpat pirms jauna apģērba iegādes Kašers iesaka pārskatīt esošo garderobi, jo, iespējams, viss aktuālais atrodas starp sen aizmirstām drēbēm, savukārt to, kas tiešām vairs nav vajadzīgs, mudina atdot, ziedot vai nodot speciālajos tekstila nodošanas konteineros, kas izvietoti visā Latvijā.

Nevajadzīgo apģērbu var nodot arī īpašajā tekstilizstrādājumu savākšanas mašīnā, kas SIA "Eco Baltia vide" un "Latvijas Zaļā punkta" sadarbībā ar lielveikalu tīklu "Rimi" īstenotās kampaņas "Stils–Tekstils" ietvaros vēl līdz oktobra beigām piestās vairākās Latvijas pilsētās: Saldū, Salaspilī, iepirkšanās centrā "AKROPOLE Alfa" Brīvības gatvē 372, Rīgā, Mārupē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu