Atrasts jauns īpašnieks leģendārā restorāna "Sēnīte" kompleksam (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Restorānu "Sēnīte" ar 1.5 hektāru zemi iegādājies Latvijas uzņēmums "Latvian Catering Company".

"Šis darījums ir pierādījums, ka katram īpašumam agri vai vēlu iespējams atrast savu īpašnieku. Šoreiz runājam par nestandarta objektu, tādēļ tam nācās savu individuālo pircēju gaidīt ilgāku laika posmu," komentē "Latio" komercīpašumu darījumu vadītājs Artis Ramutis.

"Sēnīte ilgus gadus gaidījusi pircēju, kurš vienlaikus radīs praktisku pielietojumu esošajam ēku kompleksam, gan arī pratīs novērtēt emocionālo vērtību, ko ietver tās slavenais vārds. Īpašums prasa būtiskas investīcijas, un šis nebūs īstermiņa projekts."

Arī jaunie īpašnieki atzīst, ka primārais šobrīd būtu novērst turpmāku telpu tehniskā stāvokļa pasliktināšanos, kā arī sakārtot infrastruktūru. Plašāku informāciju par projekta tālāko attīstību un plāniem "Latvian Catering Company" sola sniegt pēc steidzamāko darbu veikšanas.

Foto: Leģendārā restorāna "Sēnīte" ēka

Vēsturiskais restorāns "Sēnīte" atrodas Inčukalna novadā starp divām valsts nozīmes šosejām ar intensīvu transporta kustību - 25 000 automašīnu plūsmu dienā.

Tomēr tā nav tikai stratēģiski izdevīga lokācija, tā ir vieta ar spēcīgu vārdu, kurš ir dziļi iesēdies veselas paaudzes atmiņā, asociējoties ar patīkamiem mirkļiem, sava laika spozmi un veiksmi. 

"Latio" "Sēnītes" kompleksa pārdošanu pārņēma laikā, kad Latviju pāršalca pandēmija. Līdz ar to bijis sarežģīti rast objekta turpmāko nākotnes vīziju un piesaistīt investorus. Tāpat savu "nastu" uzliek tas, ka 2016. gadā daļa no "Sēnītes" kompleksa kļuva par aizsargājamo valsts kultūras pieminekli. Uzņēmuma pārstāvis uzsver, ka šis ir ļoti specifisks objekts, bet ar perspektīvu nākotni.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu