Olga Kambala sajūsmā par to, ka ģimenē ienāks zīdainis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Olga Kambala
Olga Kambala Foto: Jānis Škapars/TVNET

Bijušā basketbolista Kaspara Kambalas sieva, uzņēmēja Olga Kambala intervijā žurnālam "Privātā Dzīve" atklāja, ka Kambalu ģimenē gaidāms pieaugums.

Šobrīd viņa reanimē savu kosmētikas biznesu un atbalsta meitas viņu darbos. "Mūsu vidējā meita strādā Ķīnā, vecākā pēc nedēļas lido strādāt uz Malaiziju. Jaunāko gan nekur nelaidīsim. Gribu, lai mazā meitiņa iespējami ilgi pie mums paliek," atklāj Olga un piebilst - drīz Kambalām gaidāms kāds īpašs notikums.

"Pavasarī manam padēlam (Ņikitam) būs ģimenes pieaugums. Ļoti priecājos par to. Mums būs mazs bēbītis, ar kuru doties pastaigās, kuru auklēt," sajūsmā ir Olga.

Savulaik viņa nāca klajā ar līdz šim nezināmu faktu:

"Man ir nevis trīs bērni, bet četri bērni!

Kad es iepazinos ar savu pirmo vīru, viņš bija vecāks par mani, un pilnīgi uzreiz, kad mēs sākām dzīvot kopā, viņš atveda maziņu puisīti un teica, ka tas ir viņa dēls, un viņš ir tagad arī mans dēls. Un viss. Un tā viņš palika pie mums dzīvot.

Diemžēl mamma viņu neaudzināja, un tad nu es pārņēmu mammas lomu," savulaik atklāja Kambala.

Dēlam Ņikitam bija septiņi gadi, kad pasaulē nāca Olgas pirmais bērns.

Savukārt uz jautājumu, vai ģimenes pieaugumu neplāno arī pats Kambalu pāris, Olga iesmejas sakot: "To jūs uzzināsiet, kad viņš sāks iet skolā, labi?"

Kā zināms, Kaspars un Olga iepazinās 2020. gada gada rudenī un jau 2021. gada sākumā abi apprecējās. Iepriekš Olga bija precējusies ar savu trīs meitu tēvu, taču Kaspara dēļ 16 gadus ilgo laulību šķīra.

Intervijā Olga atklāja arī to, kā kopumā rit dzīve pēc šova. 

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 17. oktobra numurā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu