Dzīve pēc šova. Kā tagad klājas Kambalām? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Olga Kambala
Olga Kambala Foto: Jānis Škapars/TVNET

Olga un Kaspars Kambalas, šķiet, bijuši vieni no spilgtākajiem pāriem Latvijas šovbiznesā. Viņi kameru priekšā precējušies, strīdējušies, ceļojuši, iepirkušies un ikreiz ar savu brīvo uzvedību un tiešo valodu ne reizi vien iekļuvuši viedokļu krustugunīs. Kambalas šai sezonā neturpināja filmēties pašmāju TV šovā. Kāda ir dzīve pēc šova, Olga pastāstīja žurnālam "Privātā Dzīve".

Jautāta, kā rit viņas un Kaspara ikdiena tagad, kad vairs nav jādzīvo kameru priekšā, Olga saka: "Mums ar Kasparu iet lieliski. Cits jautājums – kā bez mums klājas TV kanālam. Man regulāri sociālajos tīklos cilvēki jautā, kāpēc neesam šovā "Slavenības. Bez filtra". Stāsta, ka tikai mūsu dēļ šovu skatījušies."

Olga neslēpj – labus vārdus tagad dzirdēt esot patīkami, jo iepriekšējos divus gadus pār viņas galvu gāzies milzīgs naida vilnis.

"Mani tas ļoti traumēja. Kopš šovā nepiedalāmies, beidzot ir iestājies miers, man neviens vairs nedod nevajadzīgus padomus par manu izskatu un dzīvesstilu. Heiteru skaits ievērojami sarucis," atzīst viņa.

Vaicāta, vai viņai nemaz nepietrūkst šova, Olga neslēpj: "Man pietrūkst algas. Tas arī viss. Jo mums ar Kasparu bija ļoti labs honorārs un dažādi bonusi, bet nu – kā ir, tā ir." Lai arī gājis raibi, dalību šovā Olga nenožēlo.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 17. oktobra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu