VIDEO "Hamas" pirmo reizi publicē video ar ķīlnieci, kas aizvesta uz Gazas joslu (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Esp.añol de P.ura Cepa/"X"

Palestīniešu teroristu grupējums "Hamas" pirmdien, 16. oktobrī publicējis video, kurā redzama sagūstītā izraēliešu sieviete Mia Šema, ziņo raidsabiedrība CNN.

Videoklipā redzams, ka kāda persona ārpus kadra apsaitē viņas labo roku. Uz tās skaidri redzama liela un svaiga brūce. Nav zināms, kur tieši videoklips uzņemts.

21 gadu vecā Šema ir pirmā "Hamas" sagūstītā ķīlniece, kas pēc nolaupīšanas nofilmēta. Publicētajā videoklipā viņa stāsta, ka tika ievainota un aizvesta uz Gazas joslu. 

Jaunietes māte Šarfa Šema sarunā ar medijiem mudināja Izraēlas valdību un pasaules līderus pieprasīt Šemas atgriešanu mājās. 

Jau iepriekš ziņots, ka 

Palestīniešu kaujinieku grupējums "Hamas" 7.oktobra uzbrukuma gaitā Izraēlā sagrābis 199 ķīlniekus.

"Mēs 199 ķīlnieku ģimenēm esam snieguši atjaunoto informāciju," sacīja Izraēlas armijas preses sekretārs Daniels Hagari.

Iepriekš tika ziņots par 155 ķīlniekiem.

Ķīlnieku vidū ir kā izraēlieši, tā ārzemnieki.

"Pūliņi šo ķīlnieku labā ir viena no galvenajām nacionālajām prioritātēm," sacīja Hagari. "Izraēla un armija strādā bez atelpas, lai nogādātu viņus atpakaļ."

Kopš "Hamas" 7.oktobra uzbrukuma Izraēlā nogalināti vismaz 1400 cilvēku, bet Izraēlas atmaksas triecienos Gazas joslā 2750 cilvēki, liecina abu pušu aplēses.

Kā norāda Izraēlas armija, pēc 7.oktobra uzbrukuma uzieti 1500 kaujinieku līķi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu