ŅEM VĒRĀ Nākamnedēļ maršrutā Sarkandaugava-Mangaļi vakara vilcienu pasažierus pārvadās ar autobusiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ERainbow/Shutterstock

Sarkandaugavas stacijā nākamās trešdienas un ceturtdienas, 25. un 26. oktobra, vakarā pēc plkst. 17.30 ir veiktas izmaiņas Skultes virziena vilcienu sarakstos, informēja AS "Pasažieru vilciens" (PV) pārstāvji.

Saistībā ar remontdarbiem sešu vakara reisu virzienā no Rīgas un sešu reisu virzienā uz Rīgu pasažierus maršrutā Sarkandaugava-Mangaļi pārvadās ar īpaši norīkotiem autobusiem, norāda PV pārstāvji.

Pasažieriem, kuri brauc no Rīgas Skultes virzienā, brauciens notiks šādi - no Rīgas līdz Sarkandaugavai varēs aizbraukt ar vilcienu, Sarkandaugavā autobusa pieturā pie stacijas būs jāpārsēžas autobusā ar marķējumu "Norīkojumā". Tas brauks Skultes dzelzceļa līnijas posmā Sarkandaugava-Mangaļi, apstājoties pie Mangaļu stacijas Lēdurgas ielas autobusa pieturā, Mangaļos būs jāpārsēžas vilcienā, kas vedīs tālāk ierastajā maršrutā.

Savukārt pasažieriem, kuri brauc maršrutā no Skultes uz Rīgu, pārsēšanās no vilciena autobusā un otrādi notiks attiecīgi pretējā virzienā - no Mangaļu stacijas Lēdurgas ielas autobusa pieturas uz autobusa pieturu pie Sarkandaugavas stacijas.

Autobusus apkalpos PV konduktori kontrolieri, braukšanai būs jāuzrāda iegādātās vilciena biļetes.

Jau ziņots, ka "Pasažieru vilciena" apgrozījums 2023. gada pirmajā pusgadā bija 23,405 miljoni eiro, kas ir par 10,2% vairāk nekā attiecīgajā periodā 2022. gadā, bet kompānijas peļņa pieauga par 3% - līdz 442 733 eiro.

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001. gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008. gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu