Pašmāju slavenākais sieviešu pāris gatavs iet uz visu banku, ja Žigis neatvainosies par publiskajiem izteikumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirms kāda laika liepājnieks Žigis jeb Žigimants Krēsliņš soctīklos publiski neglaimojoši izteicās par pašmāju populārāko sieviešu pāri Sendiju Gabrielu Oficieri un Danutu Tammi, kuras pavisam nesen iestūrēja laulības ostā. Žiga video ir radījis sacelšanos pret dāmām, viņa sekotāji Sendijai un Danutei izteikuši pat nāves draudus.

Žigis minētajā monologā izmantoja ne tikai necenzētu leksiku, publiski nopeļot influenceres, bet arī homofobiskus un transfobiskus izteikumus.

Dāmas stāsta, ka šī nebūt nav pirmā reize, kad viņu virzienā raidīti naidpilni komentāri, tomēr viņas uzskata, ka, pieminot viņu vārdus, Žigis apzināti vai neapzināti licis naidpilni domāt, publiski izteikties un pat uzkurinājis cilvēkus rīkoties. Viņas saņēmušas ne vien nievājošas frāzes, bet pat nāves draudus. "Tie cilvēki meklē mūsu adresi, vēl nomirt, taisa nopietnus video, kuros izsaka draudus mums."

Saprotot Žiga publisko tēlu un viņa manieri publiski aprunāt dažādas aktualitātes, viņas joprojām nesaprot, kāpēc personīgi ir jāaizvaino cilvēki, kāpēc nevar jokot tā, lai neaizskartu konkrētus cilvēkus. Sendija atklāj, ka cilvēki, kas vērsušies pret Žigi, esot nobloķēti, lai viņš nesaņemtu komentārus, ko nevēlas lasīt. "Viņš ir tāds mīkstais."

"Mēs darīsim visu, lai mēs viņam būtu kā gliteri pakaļā uz mūžu. Viņš ir cilvēks, kas neizprot sekas. Mēs šo uzskatām par pilnīgu naida kurināšanu pret visu LGBT+ grupu."

Sendija teic, ka ir gatava pieņemt Žiga atvainošanos, taču, ja viņš nav uz to spējīgs, arī viņas rīkosies, lai sevi pasargātu: "Mēs rakstām iesniegumu."

Vairāk skaties 1188.lv.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu