"Neskatījos ne bildi, ne ko." Samanta Tīna pastāsta, kā iepazinās ar savu līgavaini

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Dziedātāja Samanta Tīna augusta izskaņā paziņoja, ka pieņēmusi bildinājumu. Šovā "Slavenības. Bez filtra" viņa pastāstīja, kā iepazinusies ar savu izredzēto.

Pāris kopā apmēram gadu. Topošais vīrs Samantai rakstījis soctīklos divus gadus, līdz abi satikās. 

"Mēs iepazināmies kaut kā neviļus. Šis cilvēks man "Instagram" rakstīja divus gadus, es nezinu, vai ar mērķi, bet es komunicēju ar visiem. Šīs sarunas noritēja periodiski."

Samantu uzrunājusi vīrieša rakstīšanas maniere. "Nekad nebija no sērijas "hei, mazā, saulīt". Mēs runājām par visu, ieskaitot politiku. Es neskatījos ne bildi, ne ko. Tad viņš atbrauca uz koncertu. Tā vienkārši kaut kā..."

Runājot par savām attiecībām, kas šobrīd rezultējušās bildinājumā, dziedātāja atzīst, ka pirms pāris gadiem nebūtu nemaz uz šo cilvēku skatījusies, tāpēc ir pārliecināta, ka viss notiek īstajā laikā un vietā. "Pirms trīs gadiem es, iespējams, šim cilvēkam būtu pagājusi garām." Viņai esot bijušas pilnīgi citas vērtības un skatījums uz dzīvi. Par savu mīļoto Samanta saka: "Viņš tiešām ir brīnišķīgs, es viņam to saku katru dienu!"

Atbildot uz jautājumu, kāpēc viņa izvēlas nerādīt savu izredzēto, Samanta teic, ka tā gluži neesot: "Nav tā, ka es negribu vai turu viņu skapī un slēpju. Es vienkārši esmu iemācījusies, ka tā ir mūsu privātā darīšana, un mīlestība mīl klusumu."

Runājot par bildinājuma stāstu, Samanta bija lakoniska, tomēr atklāja, ka tas bijis negaidīti. 

Spriežot pēc publiskotās informācijas Samantas soctīklos, dziedātāja ar savu izredzēto saderinājusies šī gada 30. augustā.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu