Daugavpils Reģionālās slimnīcas valdē uz laiku iecelti Vaivode un Labsvīrs (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Edgars Labsvīrs (no kreisās).
Edgars Labsvīrs (no kreisās). Foto: Paula Čurkste/LETA

Daugavpils Reģionālās slimnīcas padome ceturtdien par slimnīcas valdes priekšsēdētāju uz laiku iecēlusi AS "Veselības centru apvienība" medicīnas centra "Olvi" direktori Intu Vaivodi, bet par valdes locekli - bijušo Nacionālā veselības dienesta direktoru Edgaru Labsvīru.

Vaivode jau bijusi Daugavpils reģionālās slimnīcas valdes locekle laika posmā no 2013. līdz 2015.gadam.

Viņai ir maģistra grāds programmā "Ārsts speciālists pediatrijā", kā arī Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) akadēmiskās augstākās izglītības sertifikāts programmā "Veselības aprūpes vadības ārsts".

Vaivode vairākus gadus strādāja par pediatri Daugavpils Reģionālajā slimnīcā, kopš 1999.gada ir SIA "Daugavpils veselības centrs" ārste speciāliste, kopš 2007.gada - medicīnas centra "Olvi" direktore, bijusi SIA "Grīvas poliklīnika" galvenā ārsta vietniece, kopš 2017.gada ir šīs veselības aprūpes iestādes rīkotājdirektore, no 2015.gada - VCA "Dinas medicīnas centra" direktore.

Kopš 2004.gada Vaivode ir Latvijas dzelzceļa un satiksmes arodbiedrības valdes locekle, no 2009.gada - Daugavpils Universitātes medicīnas koledžas medicīnas studiju pasniedzēja,

Labsvīrs augstskolā RISEBA ieguvis bakalaura grādu uzņēmējdarbības vadībā, RSU - maģistra grādu veselības vadībā, kā arī pilnveidojis un paplašinājis savas zināšanas vairākās izglītības programmās Latvijā un ārzemēs.

Laika posmā no 2018. līdz 2020.gadam viņš strādājis Nacionālajā veselības dienestā, vispirms direktora vietnieka veselības aprūpes administrēšanas jautājumos amatā, pēc tam - direktora amatā. Pašlaik Labsvīrs ir veselības politikas un tirgus piekļuves vadītājs "Medtronic" Baltijas pārstāvniecībā un veselibas aprūpes darba grupas līdzvadītājs Amerikas tirdzniecības palātā Latvijā.

Daugavpils Reģionālās slimnīcas valde vadība jaunā sastāvā sāks strādāt no rītdienas, 20.oktobra, kad līdzšinējais valdes loceklis Grigorijs Semjonovs pārstās pildīt darba pienākumus.

Iepriekš jau vēstīts, ka pēc četrarpus gadiem amatā Daugavpils reģionālās slimnīcas vadītājs Semjonovs uzrakstījis atlūgumu.

SIA "Daugavpils reģionālā slimnīca" apgrozījums pērn bija 50,97 miljoni eiro, zaudējumi 3,50 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" dati. Uzņēmumā strādā 1670 darbinieki.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu