FOTO Šovā "Lauku sēta" strīdi un kaislības. No šova aiziet viena no apspriestākajām dalībniecēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovā "Lauku sēta" noslēgusies kārtējā darbu nedēļa. Šī nedēļa bija veltīta ogu lasīšanai – dalībniekiem bija jānolasa saimnieku ogulāji un ogas jāpārstrādā dažādos gardumos. Savukārt virtuvē valdīja romantika, jo pavārs šajā nedēļā bija Matīss, bet palīgos gāja Arīna.

Kā jau katru nedēļu, arī šajā dalībnieki neiztika bez ķīviņiem – dalībnieki bija dusmīgi uz rupjāko "Lauku sētas" dalībnieku Raivi. Viņam nevarot uzticēt instrumentus, jo viņš neprot ar tiem pienācīgi rīkoties. Pusdienu laikā jau atkal izcēlās strīds, jo dalībnieki uzskata, ka tieši Arīna šonedēļ ir bijusi sliņķe un ļoti maz iesaistījusies ogu darbos. Gandrīz visi, izņemot Matīsu, klupa virsū Arīnai par to, ka viņa par daudz ir atradusies virtuvē pie Matīsa.

Dalībnieki šonedēļ vārīja sulas un dažādus ievārījumus, kā arī sagatavoja īpašu pārsteigumu saimniecei – burku, kuru korķēt vaļā kāzu dienā.

Par nedēļas čaklāko saimniece šonedēļ atzina Anitu, bet sliņķis kārtējo reizi bija Raivis. Iespēju ripas spēlē Matīss izcīnīja uzvaru un izbalsošanas šķūnī atklāja, ka viņa ripa pavērš viena dalībnieka balsojumu pret viņu pašu. Viņš to izmantoja pret Ingu, tā cerot paglābt Arīnu no nonākšanas uz izbalsoto sola. Tomēr izrādās, ka pārējie dalībnieki viņus ir piekrāpuši - Arīna kopā ar Raivi nonāca uz izbalsošanas sola.

Sīvā pupiņu cīņā Raivis izrādās pārāks, un Arīna bija spiesta pamest "Lauku sētu".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu