Timma tiek pie 13 punktiem zaudētā Turcijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Jānis Timma
Latvijas basketbolists Jānis Timma Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas basketbolists Jānis Timma sestdien Bodrumā guva 13 punktus Stambulas "Daruššafaka" zaudējumā Turcijas čempionāta spēlē.

"Daruššafaka" piekāpās Bodrumas "Cagdaš Bodrumspor" ar 73:89 (16:24, 21:25, 20:18, 16:22).

Timma 32 minūtēs un 46 sekundēs laukumā realizēja četrus no astoņiem tālmetieniem un vienīgo soda metienu, bet garām grozam lidoja vienīgais divpunktu metiens. Tāpat latvietis izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, sakrāja vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva divas kļūdas, vienreiz pārķēra bumbu, kā arī spēli beidza ar +/- rādītāju -6 un efektivitātes koeficientu 11.

Vairāk punktu par Timmu viesiem guva vien Deivids Makkormiks, kurš sakrāja 17 punktus un 11 atlēkušās bumbas, bet 13 punktus guva arī Ridvans Encels.

Uzvarētājiem 23 punktus un 11 atlēkušās bumbas sakrāja Ahmets Duverioglu, 22 punktus guva Kristofers Vorens, bet 18 punktus - Dominiks Artiss.

Jau ziņots, ka piektdien Kristers Zoriks guva 26 punktus Izmiras "Petkimspor" komandas uzvarā viesos, ar 81:67 pārspējot "Samsunspor" vienību.

"Petkimspor" ar trim uzvarām četrās spēlēs turnīra tabulā ir pirmā, "Daruššafaka" ar diviem panākumiem četrās cīņās ir trešā, bet Riharda Lomaža pārstāvētā Denizli "Yukatel Merkezefendi" ir zaudējusi visās trīs cīņās un ieņem pēdējo vietu 16 komandu čempionātā.

Iepriekšējā sezonā Turcijas superlīgā uzvarēja Stambulas "Anadolu Efes".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu