"Jūs visi mirsiet!" Policists ASV bērnu Halovīna ballītē izšāvis (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policists Metjū Makkollaks.
Policists Metjū Makkollaks. Foto: Kirkwood Missouri Police Department/"Facebook"

Policistam ASV Misūri štatā izvirzītas apsūdzības pēc tam, kad viņš ārpus darba laika bērnu Helovīna ballītē gaisā izšāvis ieroci un kliedzis "Jūs visi mirsiet!", ziņo medijs "Insider".

Seintluisas policijas darbiniekam Metjū Makkollakam piemērotas 11 apsūdzības, tostarp bērnu apdraudēšanā, nelikumīga ieroča lietošanā un teroristisku darbību veikšanā.

Policija apstiprināja, ka Makkollaks uz laiku atstādināts no amata un pret viņu sākta iekšējā izmeklēšana. Tiesas dokumenti liecina, ka Makkollaks sācis apdraudēt cilvēkus Kērkvudā Helovīna ballītē pamatskolas vecuma bērniem. Pasākumu apmeklējuši simtiem bērnu un vecāku. 

Policists agresīvi izturējies pret kādu vīrieti un viņa sievu. Vīrietis pēc tam Makkollaku pagrūdis un viņš nokritis. Policists pēc tam piecēlies un, pavelkot uz augšu kreklu, parādījis savu rokas pistoli un policista žetonu. Mirkli pēc tam viņš ieroci pavērsis uz augšu un izšāvis, sakot, ka visi pasākuma viesi mirs. 

"Bija pilnīgs haoss. Bērni steigā metās bēgt," teica kāds no vecākiem. Makkollaks nomierinājies tikai pēc tam, kad vairāki vecāki viņu sagūstījuši un atņēmuši viņam ieroci.

Skola, kurā notika pasākums, nākamajā dienā atcēla mācības un piedāvāja emocionālo atbalstu psihiski traumētajiem bērniem. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu