VIDEO Francijā terorisma draudu dēļ atkal evakuēta Versaļas pils

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/"France24"/"X"

Versaļas pilī Francijā septīto reizi astoņu dienu laikā saņemti draudi par spridzekli. Notiek apmeklētāju evakuācija un pils pagaidām ir slēgta, platformā "X" ziņo Francijas izdevums "France24". 

Draudus apstiprinājusi arī Francijas policija, norādot, ka saņemta ziņa par "aizdomīgu paciņu". Iedzīvotāji aicināti turēties tālāk no pils teritorijas un sekot policijas norādījumiem.

Platformā "X" publicēti video ar apmeklētāju evakuāciju. Pils "X" kontā publicēta informācija, ka tā tiks atvērta uzreiz pēc drošības pārbaužu noslēgšanas. 

Jau iepriekš, 14. oktobrī ziņots, ka spridzināšanas draudu dēļ tika slēgts Luvras muzejs un Versaļas pils, kā arī no abiem kultūras objektiem evakuēti apmeklētāji. 

Francijā tiek pastiprināti drošības pasākumi pēc tam, kad čečenu izcelsmes vīrietis, izkliedzot islāmistu tradicionālo saukli "Allahu akbar!" (Dievs ir visuvarens), Arasā valsts ziemeļaustrumos, kur ir lielas ebreju un musulmaņu kopienas, sarīkoja uzbrukumu licejā, nogalinot skolotāju un ievainojot trīs citus cilvēkus. Skolēni incidentā necieta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu