FOTO Saimniekšova brašuļi izvēlējušies savas dāmas. Viens no dalībniekiem pārsteidz ar negaidītu paziņojumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šova "Saimnieks meklē sievu" jaunākajā sērijā arī saimnieki Krišjānis, Juris un Mārtiņš beidzot izvēlējušies. Viens no saimniekiem pamatīgi šokēja potenciālās līgavas. 

35 gadus vecais Krišjānis no Amatas piecus gadus jaunākajai Vācijā dzīvojošajai Justīnei randiņā bija sarūpējis ko grandiozu – lidojumu gaisa balonā. Lai gan iesākumā lielas romantikas nebija, vēlāk jaunieši randiņu izbaudīja. Kamēr Justīne ar Krišjāni vēroja pasakainos Vidzemes skatus, saimniecībā palikusī 33 gadus vecā Kristīne nolēma sakraut malku. Meitene neslēpa – viņai jau tagad ir sajūta, ka Krišjānis izvēlēsies Justīni, lai gan viss varot mainīties, jo Kristīne esot piemērotāka kopdzīvei ar saimnieku.

Saimnieks atklāja, ka pēc šova gribētu turpināt veidot attiecības ar Justīni. "Man patīk, kā viņa izskatās, viņa ir patstāvīga, strādīga un mīļa. Tas viss kopā manī rezonē," skaidroja Krišjānis.

Justīne stāstīja – Krišjānis viņai patīk, jo ir interesants, bet pagaidām gan vēl neesot vēlmes viņa dēļ atgriezties uz dzīvi Latvijā. "Nepieciešams laiks, lai saprastu, kas tur īsti ir."

Kā sprieda Krišjānis, randiņš gaisa balonā visu nolika savās vietās un vairs nevajadzēja slēpties, jo "jūtas pašas nāca ārā". "Bija buča, un varbūt arī mazliet skūpsti, un tas viss bija ļoti skaisti un romantiski," sacīja saimnieks.

Pēc abu balodīšu atgriešanās saimniecībā Kristīne Krišjānim pavēstīja – viņa puisim sarūpējusi kādu pārsteigumu pēc pusnakts. Izrādījās, Krišjānim ir dzimšanas diena, tādēļ meitene nolēma viņu iepriecināt.

To, ka izvēlēsies Justīni, Krišjānis nākamajā dienā vispirms pavēstīja Kristīnei, jo negribēja "izbalsošanā taisīt drāmu". Saimnieks skaidroja – Kristīne ir patiesi forša meitene, bet "šajos apstākļos viņa paliek otrajā vietā".

Bija laiks izvēli paziņot arī Justīnei, un jau pēc neilga laika saimnieks meiteni iepazīstināja ar saviem draugiem.

Savukārt 57 gadus vecais Juris Ogresgalā ar savām dāmām – 53 gadus veco direktora vietnieci Ilzi un 46 gadus veco Valsts policijas darbinieci Lieni – ļāvās priekiem kubulā. Našķojoties ar zemenēm un šokolādi, trijotne apsprieda bučošanos, un Ilze uz to nebija nekādi pielaužama. "Kārtīgas dāmas tā neļaujas, un viņas to dara tad, kad tā jūtas, un tam nav jābūt publiski," skaidroja Ilze.

Nākamās dienas rītā Juris devās randiņā kopā ar Lieni. Beidzot abiem sarunas ievirzījās nopietnākā gultnē, un arī romantika uzņēma apgriezienus. Tomēr Liene neslēpa – par savu pozīciju saimnieka sirdī viņa nejūtas droša jau no pirmās dienas. Pēc atgriešanās mājās Juris pēkšņi kopā ar Ilzi devās izbraucienā ar laivu, Lieni atstājot aiz borta.

Bija laiks saimniekam izvēlēties, un, pirms Juris sacīja savu galavārdu, Ilze atzinās – viņa saimnieku neredz kā savu vīrieti. Rezultātā saimnieks izvēlējās Lieni.

Veikt liktenīgo izvēli bija pienācis laiks arī 38 gadus vecajam Lūznavas saimniekam Mārtiņam.

"Ja viņš tiešām meklē to, kā viņš apgalvo, ka viņš meklē dvēseles un vietas izdaiļotāju un atmosfēras radītāju, tad, manuprāt, man ir diezgan lielas iespējas," sprieda 37 gadus vecā pasākumu rīkotāja Dace. Otra Mārtiņa saimniecībā palikusī bija 36 gadus vecā medicīnas statistiķe Ilze.

Saimnieks paziņoja, ka abas meitenes nolēmis sūtīt mājās: "Tas nav tas, ko es īsti līdz galam meklēju. Kaut kādā apvienojumā viss būtu ļoti perfekti, bet tāda ir mana izvēle."

Jaunietes novērtēja saimnieka godīgumu un sprieda, ka viņām priekšā cita mīlestība, un Mārtiņam novēlēja atrast to, pēc kā ilgojas viņa sirds.

Iepriekšējā nedēļā vēl divi saimnieki paziņoja savu lēmumu. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka arī saimniece Ligita paziņoja savu lēmumu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu