"Vai tas ir dīvas cienīgs gājiens?" Elīna Gluzunova par vairākām nepatīkamām epizodēm ar Olgu Rajecku (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Privātais arhīvs, Edijs Pālens/LETA

Dziedātāja Elīna Gluzunova sarunā ar TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik" pastāstīja par vairākiem starpgadījumiem ar estrādes dīvu Olgu Rajecku. 

Vēl viens mirklis, kad publiski tiki apspriesta, bija tad, kad estrādes dīva Olga Rajecka par vairākām jaunajām dziedātājām, tostarp arī tevi, izteicās, ka "visas esat pēc vienas šnites". Tu gan atbildi parādā nepaliki. Tu arī izpildi dziesmas, ko dziedājusi Olga, vai jums abām sanācis dzīvē iepazīties un aprunāties par šo situāciju?

Gribētu likt akcentu, ka arī viņa ir šo dziesmu izpildītāja, nevis autore. Atceros, ka tad, kad iznāca dziesmas "Svētku diena" mana versija pēc "X faktora", tad viņa ierakstīja komentāru: "Cik var malt vienu un to pašu, sāk apnikt. Jāsāk rakstīt pašai savas dziesmas." Uz ko es tolaik presē atbildēju, ka to teica Olga Rajecka, kura nav sarakstījusi nevienu dziesmu. Tolaik tā arī bija, bet nu tā vairs nevar teikt, jo viņa ir sarakstījusi dziesmu.

Mēs ar Olgu Rajeckas kundzi esam pazīstamas, kopš ar viņas meitu mācījos vienā kursā Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolā. Tolaik gadu pēc mācībām aizgāju prom no skolas un sāku mācības parastā vidusskolā. Tajā laikā es gribēju stāties mini "Eolikā", un atlasē Olga mani, protams, atpazina. Viņa toreiz teica, ka ar savu izgājienu, aizejot no skolas, es zaudēju savas iespējas muzikālajā jomā. Viņa to teica žūrijas klātbūtnē.

Viņa ir godīga, es to nenosodu. Bet tad, kad mēs ar Artjomu šķīrāmies, viņa bija ierakstījusi komentāru zem kāda raksta: "Ja sit, tad mīl. Elīnai patīk." Es tai brīdī nodomāju – vai tas ir dīvas cienīgs gājiens? Es pat toreiz biju ielikusi "Instagram" šo ekrānuzņēmumu, bet jau nākamajā dienā šis komentārs bija dzēsts. Nezinu, vai viņai kāds lūdza izdzēst, vai tas bija viņas lēmums.

Es nerakstu komentārus, man tas liekas nepieņemami, ir vai nav cilvēki savstarpēji pazīstami. Šādi komentāri, manuprāt, noteikti nav dīvas cienīgi. Ja runājam par salīdzināšanu un komentāru par to, ka "visas esam pēc vienas šnites", tad varu teikt, ka neuzskatu, ka izskatos kaut kā ārpus standarta cilvēka kritērijiem. Es arī nekad nekomentēju cita cilvēka izskatu.

Acīs gan nekad neko man nav pateikusi. Ja mēs satiktos dzīvē un ja es izteiktu savu viedokli, tad pieļauju, ka tas varētu beigties ar to - ko es apmēram esmu no sevis iedomājusies. Es saprotu, ka Olgas kundze dzīvē ir daudz sasniegusi savā karjerā, bet minēju jau vairākus piemērus, kur manā virzienā tika raidīta necieņa. Manuprāt, tad, kad sāc komentēt otra dzīvi vai skatīties, kas viņam mugurā, tu nekādā mērā nepalīdzi savai izaugsmei. Es neskatos un neinteresējos, man ir pilnīgi vienaldzīga Olgas kundzes privātā dzīve vai koncerti. Es neesmu cilvēks, kas no zila gaisa sāks skandālu, viņa šo izraisīja, viņa sāka pirmā, bet es nezinu, kāpēc.

Es nesaku, ka nevajag izteikt savu viedokli, vajag, tikai jāpiedomā, kā tu to pasaki. Vai tiešām ir nepieciešams cilvēku aizvainot? Diez vai, tā domāju es.

Ļoti atklātu sarunu ar Elīnu par sevi, pārmaiņām, attiecībām un daudz ko citu lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu