"Netaisos piekāpties nevienā momentā." Zutis un Pakalne atklāj jaunus faktus ap skandālu par īrēto māju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Jau kādu laiku influencere Elīna Pakalne un Kristaps Zutis ir nomainījuši dzīvesvietu. Kādā tikšanās reizē, lai noslēgtu saistības ar bijušā mājokļa saimnieci, viņa Elīnai veltījusi pārmetumus. Nu pāris šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāj jaunus faktus par īrētās mājas skandālu.

Elīna stāstīja savam dzīvesbiedram par tikšanos ar saimnieci, kas neesot bijusi patīkama. Saimniece norādījusi uz vairākām lietām, kas viņu neapmierina, taču Elīna iebildusi, ka ar atslēgtu ūdeni ir grūti māju pienācīgi iztīrīt. Saimniece gan esot nodemonstrējusi, ka ūdens padeve nav atslēgta, lai gan sarunā ar "Privāto Dzīvi" viņa apgalvoja, ka ūdeni esot atslēgusi.

Kristaps gan neko par šo situāciju nevēlas vairs zināt: "Lai jurists tur ņemas, tāpēc es arī tur nebraucu." 

Iepriekš minētajā publikācijā saimniece arī apgalvoja, ka Zutis viņai draudējis. Zutim gan ir cita versija: "Mājās pie Elīnas bija filmēšana, un tai dienā izkrita vārti. Elīna raud, es zvanu saimniecei, stāstu situāciju. Viņa teica, ka man būs jāmaksā. Es nesapratu, kāpēc man būtu par to jāmaksā. Viņa man teica: "Tu gribi ar mani strīdēties?" – uz ko es viņai atbildēju: "Tu ar mani tiešām negribi strīdēties." To viņa uzskatīja par draudiem. Un tas nav viss. Kad man zvanīja žurnāliste, viņa arī jautāja, kāpēc mans suns ir viņu sakodis. Es biju uz tādas pauzes."  

Uzklausot Elīnas stāstījumu, Zutis savā manierē piedāvāja savdabīgu risinājumu - uzdāvināt saimniecei dāvanu no intīmpreču veikala. Viņš tā esot darījis arī agrāk.

"Es domāju, ka būs tiesa. Lai tiesājas, viņa pati šo ceļu izvēlējās, es tur netaisos piekāpties nevienā momentā," teica Zutis.

Jau vēstīts, ka mājas saimniece vērsās pie izdevuma "Privātā Dzīve", kur izteica savas domas par nomniekiem, apsūdzot viņus par nevīžīgu dzīvošanu un nesamaksātiem rēķiniem. Vēlāk arī Elīna publiski izteicās par notiekošo un publiskoja arī saraksti ar īpašnieci.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu