"Koncertos speciāli komunicēju no skatuves ar sievietēm." Busuļi par neuzticību attiecībās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļā norisinājās mūziķa Intara Busuļa jaunā albuma "Spēlē savā burvju flautā" prezentācija un filmas "Mans tētis – Intars Busulis" pirmizrāde, uz kuru bija ieradusies visa Intara ģimene. 

Filma ir pirmā reize, kad Busulis ļauj pavisam atklāti ieskatīties savā un savas ģimenes dzīvē. 

Intara sieva Inga Staško-Busule filmā atklāti stāsta arī par attiecībām. Viņa atbildējusi uz jautājumu, ko vīrietim nevar piedot: "Droši vien uzreiz sievietēm pirmais, kas nāk prātā, ir neuzticība, krāpšana, bet es tā nedomāju. Ar laiku tu vari to piedot. Tev ir jāpiedod. Nu, varbūt tas neaizmirstas tik ātri. Es nezinu, kā citām sievietēm, bet to var piedot." 

Viņa neslēpj, ka vienīgais, ko nespētu vīrietim piedot, ir pāri darīšana bērniem.

Pirmizrādes vakarā Intars izdevumam "Privātā Dzīve" atbildēja uz uzdoto jautājumu par krāpšanas tēmu, kas filmā tika apskatīta. Viņš teicis: "Visādas domas pa galvu ir skraidījušas, bet mani nervi neko tādu neizturētu. Es būtu jau sen šķīries. Tas, kas mani ir noturējis kopā ar mīļoto, ir tā dzirkstelīte, tā mūžīgā uguns, kas mūsu starpā deg.

Lai gan publiski to neizrādām, mūsu vidū ir jūtas un mīlestība." 

"Koncertos speciāli komunicēju no skatuves ar sievietēm. Daru visu, lai ar šo komunikāciju būtu paēdis uz skatuves un man nevajadzētu pēc tam kaut kur aizskatuvē kaut ko darīties, ņemties, bučoties," atklāja Intars.

Inga un Intars 22. decembrī atzīmēs kāzu 22 gadu jubileju. Abi ir vecāki četriem bērniem.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 31. oktobra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu