"Nepareiza izvēle." Saimniekšovā Elīnas un Sanda ceļojums izvērtās ne tāds kā gaidīts (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Šovā "Saimnieks meklē sievu" nu pāri dodas solītajos ceļojumos. Jaunākajā sērijā varēja sekot līdzi saimnieka Sanda un viņa izraudzītās Elīnas ceļojumam uz Stambulu.

30 gadus vecais saimnieks Sandis no Jelgavas un 23 gadus vecā rīdziniece Elīna nakts melnumā ieradās Stambulas viesnīcā un lēma, ka pirmo nakti vienā gultā nepavadīs.

Nākamajā rītā možā noskaņojumā jaunieši devās apskatīt krāšņo pilsētu, kur ik uz soļa sagaidīja dažādi kārdinājumi. Dienas turpinājumā abu starpā bija jūtama dzirkstelīte – smiekli un viegls flirts. Nebija gan skaidrs, vai tā bija pilsētas atmosfēra, bet kaut kas vedināja abus paveikt ko patiesi kopīgu un atmiņā paliekošu. Sandis un Elīna lēma par labu vienādiem tetovējumiem.

Vēlāk saimnieks savai potenciālajai līgaviņai bija sagatavojis īpašu izklaides programmu - izbraucienu ar kuģīti. Drīz vien miermīlīgais izbrauciens sāka uzņemt apgriezienus un uz kuģīša klāja sākās ballīte, kuru pāris nelaida garām.

Tomēr Elīnai ceļojuma laikā bija grūti noslēpt savu atturīgumu, un Sandis nolēma par to parunāt. Elīna skaidroja, ka viņa Sandi vairāk uztver kā draugu, nevis romantisku attiecību partneri.

"Es jūtos nedaudz vīlies, bet vismaz man ir skaidrība," sacīja saimnieks.

Elīna arī atklāti pastāstīja, ka viņa zinot par Sanda un vienas no dalībniecēm Amandas uzmanības apliecinājumiem, kuros bijuši arī skūpsti, tāpēc bijusi pat izbrīnīta, ka Sandis izvēlējies tieši viņu. Tas neesot Elīnai pieņemami, tāpēc viņa bijusi tik atturīga.

Vēlāk viņš neslēpa: "Sirdssāpīte iekšā ir, jo viņa bija meitene, kuru izvēlējos no visām." Noslēgumā Sandis atklāti paziņoja: "Nepareiza izvēle."

Jau vēstīts, ka Amanda pēdējā šova dienā bija pārsteigta par Sanda lēmumu, nespējot noslēpt aizvainojumu.

Vairāk skaties video!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu