Bukartam liels spēles laiks komandas uzvarā pār Šveices čempionāta līdervienību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Rihards Bukarts
Latvijas hokejists Rihards Bukarts Foto: Mauricette Schnider/Radio Jura bernois (www.rjb.ch)

Šveices augstākajā hokeja līgā (NL) otrdien Latvijas izlases uzbrucējs Riharda Bukarta pārstāvētā "Biel-Bienne" savā laukumā spēja pieveikt čempionāta līderi "Fribourg-Gotteron".

Bīles komanda bija pārāka papildlaikā ar 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 1:0), bet Bukarts pie rezultativitātes punktiem netika.

Latviešu uzbrucējs laukumā bija 19 minūtes un 23 sekundes, no kurām divas minūtes un 46 sekundes spēlēja vairākumā. Viņa kontā divi metieni pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients -1.

Pie uzvaras savā laukumā otrdien tika arī Rūdolfa Balcera pārstāvētā Cīrihes "Lions", kas ar 4:1 (1:0, 1:1, 2:0) pārspēja "Bern" komandu.

Balcers spēlēja 15 minūtes un 34 sekundes, no kurām minūti un 47 sekundes laukumā bija vairākumā, bet 34 sekundes mazākumā. Latviešu uzbrucējs izpildīja piecus metienus vārtu rāmī, nopelnīja divas soda minūtes un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Panākumu otrdien izcīnīja arī Oskara Lapinska pārstāvētā Langnavas "Tigers" komanda, kas sava laukumā ar 2:1 (1:0, 0:0, 1:1) pieveica Rapersvīles-Jonas "Lakers".

Lapinskis uz ledus bija 11 minūtes un 53 sekundes, no kurām mazākumā spēlēja minūti un 15 sekundes. Metienus pa vārtiem uzbrucējs neizpildīja un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr zaudējumu papildlaikā otrdien piedzīvoja vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne", kas mājās ar 1:2 (0:1, 0:0, 1:0, 0:1) piekāpās "Ambri-Piotta" hokejistiem.

Ķēniņš spēlēja 17 minūtes un 35 sekundes, no kurām trīs minūtes un 17 sekundes laukumā bija vairākumā, bet minūti un 43 sekundes mazākumā. Viņa kontā viens metiens pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

Punnenovs palika uz rezervistu soliņa.

Vēl vienā spēlē Roberta Cjunska pārstāvētā "Lugano" savā laukumā ar 1:4 (0:2, 0:1, 1:1) piekāpās "Zug" vienībai.

Cjunskis laukumā atradās septiņas minūtes, kuru laikā uzvarēja visos trijos iemetienos, izpildīja vienu metienu pa vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Turnīra tabulā līdere ar 43 punktiem 20 mačos joprojām ir "Fribourg-Gotteron", bet Balcera pārstāvētā "Lions" ar 42 punktiem 19 spēlēs ir otrā. "Lugano" ar 29 punktiem 19 cīņās ieņem piekto vietu, "Lausanne" ar 27 punktiem 19 spēlēs ir astotā, "Tigers" ar 23 punktiem 19 cīņās ir 11., "Biel-Bienne" ar 20 punktiem 18 spēlēs ieņem 12.vietu, bet bez savainotā uzbrucēja Denisa Smirnova spēlējošā "Kloten" ar 17 punktiem 19 mačos ieņem 13.vietu 14 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Šveices čempioni kļuva Ženēvas "Servette", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Biel-Bienne".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu