Markus Riva dalās pārdomās par ģimenes pieaugumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šovā "Slavenības. Bez filtra" šai nedēļā var sekot līdzi Katrīnes Vasiļevskas piedzīvojumiem, apmeklējot Intara Busuļa jaunā albuma un filmas "Mans tētis - Intars Busulis" prezentāciju. Pasākumu apmeklēja vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki, tostarp mūziķis Markus Riva, kuram nācās atbildēt vairākiem Katrīnes sagatavotiem jautājumiem.

Tā kā filmā "Mans tētis - Intars Busulis" aplūkota ģimenes un attiecību tēma, Katrīne arī Markum uzdeva personiskus jautājumus, kā, piemēram, vai viņš domājis par bērnu radīšanu.

Viņš atbild: "Jā, es esmu par to domājis, es esmu cilvēks, es domāju par daudzām un dažādām lietām."

Riva gan teic, ka līdz tik nozīmīgam solim kā bērnu nākšanai pasaulē vēl ir kāds ceļš ejams. 

Riva nelabprāt runā par savu privāto dzīvi. "Radio SWH" raidījumā "Ar dziesmu par dzīvi" Riva atklāja, kāpēc tāda noslēpumainība un kā viņam klājas šajā ziņā.

"Šajā jomā viss ir ok, viss ir savās vietās un lietās," tā Riva. "Jā, kaut kā par to es neesmu baigi daudz runājis un stāstījis. Man liekas, ka ir jāatstāj kaut kāda vieta noslēpumam un ne viss ir jāatklāj savā dzīvē saistībā arī ar privāto dzīvi."

Viņam šķiet, ka gana pietiekami atklājis par sevi, savu darbu, dzīvesvietu un pat to, ko liek uz šķīvja, tāpēc jābūt kādai lietai, kas ir zināma tikai pašam.

Taujāts par to, vai fani nepieprasa atklātību arī šajā tēmā, dziedātājs teica, ka neviens pieprasījis nav, taču jautājumi esot: "Cilvēki prasa un interesējas par tām lietām, bet kaut kā šobrīd par to negribas visiem stāstīt."

Jau vēstīts, ka  Busuļa jaunā albuma "Spēlē savā burvju flautā" prezentācija un filmas "Mans tētis – Intars Busulis" pirmizrāde norisinājās pagājušajā trešdienā, 25. oktobrī. 

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu