"Nesaredzu viņā savu potenciālo sievu." Saimniekšovā Jura un Lienes redzējums par attiecību turpināšanu krietni atšķiras (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Saimnieks meklē sievu"

Šova "Saimnieks meklē sievu" jaunākajā sērijā varēja sekot līdzi saimnieku Jura (57) un Sanda (30) un viņu izvēlēto dāmu ceļojumiem. 

57 gadus vecais saimnieks Juris no Ogresgala un 46 gadus vecā rīdziniece Liene devās ceļojumā uz Prāgu.

Jurim ar Lieni pirmais kopīgais ceļojums iesākās labā noskaņojumā. Juris atklāja, ka arī ārpus šova pavadījuši laiku kopā. 

Pēc ierašanās Prāgā pāris steidza iekārtoties viesnīcas numuriņā. Abiem bija paredzēta kopīga gulta un Liene sprieda – ja vīrietis spēj nogulēt blakus sievietei bez nekādām seksuālām attiecībām, viņš arī kā ģimenes tēvs ir labs. Otrās dienas rītā abi atzina – Juris pa nakti bija uzvedies godīgi. Prezervatīvi uz naktsgaldiņa esot tikai dekorācija.

Jurim un Lienei Prāgas iepazīšana iesākās ar dabas parka apmeklējumu, un abi izskatījās kā labu laiku laulāts pāris. Kāpjot kalnā, Juris arī nelaida garām iespēju aptaustīt Lienes dotumus. "Viņš izrāda uzmanību, es viņam simpatizēju. Iespējams, būs turpinājums," sacīja Liene.

Abi pārrunāja arī iespējamo kopīgo nākotni. "Man ir potenciāls. Izskatās, ka viņš ir iemīlējies," sacīja Liene. Taču Juris par savām jūtām pret Lieni drīzāk izskatījās apjucis.

Pa Čehijas galvaspilsētu viņi pastaigājās roku rokā un pilsētu izbaudīja pēc pilnas programmas. Pastaigai pa Prāgas ielām Liene bija izvēlējusies koši zaļu kleitu ar dziļu dekoltē, taču Jurim par to bija kas sakāms: "Neviens vīrietis nevar paiet garām, lai nepaskatītos uz viņas krūtīm. Lienei tas laikam bija vajadzīgs."

Pēc seksšopa apmeklējuma Liene saimnieku vilināja uz juvelierizstrādājumu veikalu novērtēt saderināšanās gredzenu. Juris Lienei apsolīja – ja viņš Lieni atvedīs uz Prāgu vēl vienu reizi, viņai būs iespēja gredzenu izvēlēties pašai. "Ja Juris izteiktu vēlmi, es varbūt arī piekristu," potenciālo bildinājumu komentēja Liene.

Tomēr vēlāk saimnieks jautājumā viesa skaidrību: "Vai mēs būsim vēlreiz Prāgā, diez vai tā būs. Trūkst dzīvīguma. Man patīk sportot, dejot. Tādas lietas Lienei ir pilnīgi svešas."

Pēc atgriešanās viesnīcā abu starpā bija jaušams neliels saspīlējums. Pēc atgriešanās Rīgā beidzot bija pienācis laiks salikt visus punktus uz "i". "Dzirkstelīte ir, un iespējams, ka turpinājums sekos," par potenciālo attiecību attīstību sacīja Liene, tikmēr saimnieks atzina: "Es iepazinu Lieni un sapratu, ka Lienē nesaredzu savu potenciālo sievu."

Vairāk skaties video!

Jau vēstīts, ka šajā sērijā varēja sekot līdzi arī Sanda un Elīnas ceļojumam, kas izvērtās ne tāds kā gaidīts. 

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu