Tralmakam ceturtajā rezultatīvā ekstralīgas spēle pēc kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Eduards Tralmaks
Latvijas hokejists Eduards Tralmaks Foto: Rytíři Kladno (Facebook)

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks piektdien atzīmējās ar gūtiem vārtiem ceturtajā Čehijas ekstralīgas mačā pēc kārtas, taču ar to nebija gana, lai viņa pārstāvētā Kladno "Rytīrži" komanda svinētu uzvaru.

Kladno hokejisti savā laukumā ar rezultātu 2:3 (1:2, 0:1, 1:0) zaudēja Prāgas "Sparta" vienībai.

Tralmaks vārtus guva spēles 48.minūtē, kad zonas vidū mainīja ripas lidojuma virzienu, panākdams 2:3. Viņš šajā cīņā uz ledus bija 19 minūtes un 21 sekundi, piecreiz meta pa vārtiem, uzvarēja četros no pieciem iemetieniem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Šajā sezonā Tralmaks 15 mačos guvis deviņus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles, 11 no 12 punktiem gūstot pēdējās astoņās cīņās. Latvietis ir ceturtais labākais vārtu guvējs līgā.

Tikmēr aizsargs Jānis Jaks atzīmējās ar septīto rezultatīvu piespēli un desmit punktu sezonā mačā, kurā viņa un Kristapa Zīles pārstāvētā Litvīnovas "Verva" viesos ar 2:5 (0:1, 1:2, 1:2) zaudēja Liberecas "Bīlī Tygrži".

Uzvaru piektdien svinēja aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield", kas mājās ar 4:1 (1:0, 1:1, 2:0) guva virsroku pār Česke Budejovices "Motor", savukārt zaudējumu piedzīvoja uzbrucējs Roberts Bukarts un Vītkovices "Ridera", kas savā laukumā ar 3:6 (1:1, 0:1, 2:4) atzina Tršinecas "Ocelārži" pārākumu.

Litvīnovas komanda ar 37 punktiem 17 spēlēs ir turnīra vicelīdere, Hradeckrālovas vienība ar 22 punktiem 16 spēlēs ir devītā, Kladno klubs ar 17 punktiem 15 cīņās ir 12., bet Vītkovices hokejisti ar 16 punktiem 16 dueļos ieņem 13.vietu 14 komandu čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu