Pazudušās Annas meklēšana: policija interesējusies arī par ĶNP novērošanas kameru ierakstiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anna Jansone.
Anna Jansone. Foto: No Valsts policijas rīcībā esošajiem materiāliem

Turpinot meklēt pazudušo Annu Jansoni, kuras četrus mēnešus vecā meita bez dzīvības pazīmēm 2. novembrī tika atrasta mežā novietotā automašīnā, Valsts policija (VP) Ķemeru Nacionālā parka (ĶNP) administrācijā interesējusies par novērošanas kameru ierakstiem, aģentūru LETA informēja parka darbiniece Agnese Balandiņa.

Parka darbinieki nav lūgti fiziski iesaistīties meklēšanas darbos, kurus veicot organizācijas, kurām ir liela pieredze tieši pazudušu cilvēku meklēšanā, sacīja Balandiņa.

Meklēšanā esot iesaistīti arī suņi.

Kā LETA jau ziņoja, VP aicina atsaukties iedzīvotājus ar videoreģistratoru ierakstiem, kuri šā gada 1.novembrī no plkst.11 līdz 17 brauca pa autoceļu P101 Kalnciems-Kūdra. Tiek meklēti ieraksti no videoreģistratoriem transportlīdzekļos, kas minētajā laikā pārvietojās starp Liepājas šoseju (A9), apdzīvotu vietu Kaļķis, un Ventspils šoseju (A10), apdzīvotu vietu Kūdra.

Valsts policija aģentūru LETA informē, ka Jansones meklēšanas pasākumi turpinās un viņa pagaidām nav atrasta.

Iedzīvotāji ar videoreģistratoru ierakstiem aicināti sazināties ar VP, zvanot pa tālruņa numuru 67 086 678 vai 110, vai arī rakstot e-pastā "meklesana@riga.vp.gov.lv".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu