VIDEO Pazudušās Annas meklēšana: nesakritības starp Valsts policijas un kompānijas "Bolt" sniegtajiem datiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anna Jansone.
Anna Jansone. Foto: TontonsB/"X"

Vēl joprojām aktīvi turpinās pazudušās Annas Jansones meklēšana. Policijas rīcību publiski komentējis arī Annas vīrs, norādot, ka likumsargi pirmajā brīdī atteikušies sazināties ar kompāniju "Bolt Drive". Policija un "Bolt Drive" publicējuši saziņas datus, un tie nesakrīt, ziņo raidījums "Degpunktā".

6. novembrī Valsts policija publiski izplatījuši lūgumu atsaukties autovadītājus ar videoreģistratoru ierakstiem, kuri 1. novembrī no plkst. 11 līdz 17 brauca pa autoceļu P101, starp Liepājas šoseju (A9), apdzīvotu vietu Kaļķis un Ventspils šoseju (A10), apdzīvotu vietu Kūdra.

Pēc Annas vīra Jura sarunas ar medijiem, arī "Bolt Drive" pārstāvji nekavējoties reaģēja un publicēja visu saistīto informāciju.

Juris Valsts policijai par sievas pazušanu ziņoja 1. novembrī ap plkst. 19 vakarā. Likumsargi ar kompāniju "Bolt" sazinājās plkst. 22.02, bet jau pēc aptuveni stundas par sievietes pazušanu ziņoja publiski.

"Bolt" pārstāvji norāda, ka pieprasījumu no Valsts policijas pirmo reizi saņēma tikai 2. novembrī plkst. 3.

Valsts policija uz jautājumiem par izmeklēšanas gaitu norāda, ka meklēšanas darbi sākušies nekavējoties un ar "Bolt" un Annas telefonoperatoru sazinājušies jau 1. novembrī.

"Šobrīd nav šaubu par policistu darbu un to, ka jau no pirmās saņemtās minūtes tika iedarbināti pilna apjoma meklēšanas pasākumi atbilstoši konkrētajai situācijai un apstākļiem," norādīja policijas pārstāve.

"Bolt" no plašākiem publiskiem komentāriem atsakās, bet norāda, ka turpina cieši sadarboties ar likumsargiem.

VIDEO: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Iedzīvotāji ar videoreģistratoru ierakstiem aicināti sazināties ar Valsts policiju, zvanot pa tālruņa numuru 67086678 vai 110, vai arī rakstot e-pastu: meklesana@riga.vp.gov.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu