Nosaukti NHL nedēļas labākie spēlētāji. Starp viņiem arī Bļugera komandas biedrs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) ceturtās nedēļas labākajiem spēlētājiem ir atzīti Teodora Bļugera komandas biedrs Vankūveras "Canucks" aizsargs Kventins Hjūzs, Losandželosas "Kings" vārtsargs Kemerons Talbots un Anaheimas "Ducks" centra uzbrucējs Meisons Maktavišs, 6. novembrī paziņoja NHL.

Par pirmo "zvaigzni" ir atzīts Vankūveras vienības kapteinis Hjūzs, kurš trijās aizvadītajās spēlēs sakrāja astoņus rezultativitātes punktus, septiņas reizes rezultatīvi piespēlējot.

10:1 uzvarā trešdien mačā ar Sanhosē "Sharks" Hjūzs sakrāja piecus (1+4) rezultativitātes punktus. "Canucks" trijās spēlēs izcīnīja sešus punktus un ar 17 punktiem 11 spēlēs Rietumu konferencē ieņem otro vietu.

Talbots palīdzēja "karaļiem" uzvarēt visās trijās spēlēs, mačā ar Filadelfijas "Flyers" nosargājot savus vārtus neieņemtus. "Kings" ar 16 punktiem 11 cīņās Rietumu konferencē ieņemot trešo vietu.

Savukārt Maktavišs trijās spēlēs sakrāja piecus (3+2) rezultativitātes punktus. "Ducks" izcīnīja trīs uzvaras un ar 14 punktiem 11 spēlēs Rietumu konferencē pakāpās uz sesto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu