Pārvērtību šova dalībniece atklāj, kā viņai izdevās zaudēt 30 kilogramus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no šova "Stila patruļa"

Kristīne savas dzīves laikā trīs reizes zaudējusi 30 kilogramus un nu šovā "Stila patruļa" pastāstīja, kā viņai tas izdevies. 

Sieviete atklāja, ka pēdējā reizē viņai bija profesionāls palīgs, kas palīdzēja zaudēt svaru, pirmajā reizē viņa apmeklēja sporta zāli, taču galvenais atbalsts Kristīnei esot viņas vīrs. "Viņš ir mans stiprais plecs, kas cīnās kopā ar mani."

"Teikšu godīgi - vienu kilogramu ir grūtāk zaudēt nekā 30," norādīja Kristīne. 

Vīrs piebilda, ka Kristīnei svara zaudēšana bijusi smags darbs un viņa tam veltījusi laiku. "Tas ir tavs brīvais laiks, ko tu velti tam, lai zaudētu svaru. Viņā ir parādījies spēks, enerģija, viņa ir dzīvespriecīgāka. Teiksim, mazāk kompleksu, tas stipri atvieglo dzīvi."

Par savām sajūtām pirms svara zaudēšanas Kristīne saka šādi: "Kā var justies cilvēks, ja viņš nevar pakustēties, nevar paelpot, nevar pakāpt pa trepēm. Tā jau ir tava veselība. Un, protams, nāk virsū depresija un viss pārējais."

Pārvērtību šova dalībniece gan norādīja, ka īstās formulas svara zaudēšanai gan neesot, jo katram esot jāatrod īpašā pieeja, kas der konkrēti viņam. "Ja tu uzskatīsi to par smagu darbu, tas neizdosies. Ir grūtākas dienas, ir vieglākas."

Kristīnes gadījumā viņai izdevies svaru zaudēt gan ar uztura maiņu, gan sportošanu. "Salacgrīva ir vienkārši fantastika vieta, kur kustēties un staigāt."

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu