Pazudušās Annas meklēšana: tiek pārbaudītas ūdenstilpes un iesaistīti plaši resursi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anna Jansone.
Anna Jansone. Foto: TontonsB/"X"

Šodien, 9. novembrī, Valsts policija (VP) turpina Annas Jansones meklēšanu. Ir iesaistīti plaši resursi no Valsts policijas, kā arī Zemessardzes. Vienlaikus šodien ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu tiek pārbaudītas ūdenstilpes, "Apollo.lv" noskaidroja Valsts policijā.

1989. gadā dzimusī Anna Jansone nav atrasta, un meklēšana turpinās.

Sieviete bija ģērbusies pelēkā pusmētelī, melnās džinsa biksēs un melnos zābakos.

VP aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri varētu būt redzējuši sievieti vai kuru rīcībā ir jebkāda noderīga informācija, kas varētu palīdzēt viņas meklēšanā. Informēt policiju iespējams, zvanot pa tālruņa numuru 110.

Iedzīvotāji aizvien tiek aicināti pārskatīt automašīnu video reģistratorus, ja šī gada 1. novembrī laika posmā no plkst. 11.00 līdz 17.00 brauca pa autoceļu P101 – vietu starp Liepājas šoseju (A9), apdzīvotu vieta Kaļķis, un Ventspils šoseju (A10), apdzīvotu vietu Kūdra. Arī, ja ir jebkāda cita informācija, kas būtu noderīga sievietes meklēšanā, aicinām ziņot policijai, zvanot 110 vai rakstot meklesana@riga.vp.gov.lv.

Ņemot vērā jau iesaistītos spēkus un meklēšanas apvidu, šobrīd papildu brīvprātīgo iesaiste nav nepieciešama, bet, ja tas mainīsies, policija noteikti ziņos.

Šobrīd aizvien turpinās izmeklēšana arī kriminālprocesā, tāpēc no plašākiem komentāriem Valsts policija atturas.

"Tiklīdz būs jebkādas jaunas ziņas par meklēšanu, policija informēs," piebilst VP pārstāvji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu