"Lauku sētā" straujiem soļiem tuvojas fināls. Kārtējā izbalsošana pārsteidz dalībniekus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Straujiem soļiem tuvojas fināls, un "Lauku sētā" jūtama spriedze. Šīs nedēļas lielais darbs bija rotaļu laukuma izveide saimnieces mazajam dēliņam, vārtu izveide un uzstādīšana.

Par darba vadītāju tiek iecelts Matīss, bet darbs uz priekšu iet diezgan lēni, jo laikapstākļi iztraucē darba procesu un plānus. Neskatoties uz to, šajā darbā "Lauku sētas" vīriem ir iespēja sevi pierādīt un viņi to arī dara.

Kā jau katru nedēļu, arī šonedēļ bija iespēja cīnīties par iespēju ripu un šoreiz, par godu šova 10. jubilejas sezonai, tā vadītājs Jānis Rāzna sagatavoja viktorīnu par "Lauku sētu", lai pārbaudītu, kurš tad ir īstenākais "Lauku sētas" fans. Šajā spēlē ripu ieguva nevis viens, bet veseli trīs dalībnieki un noskaidrojās, ka lielākie "Lauku sētas" fani ir Matīss, Anita un Inga, jo tieši viņi ir tie, kuri zināja visvairāk atbildes uz jautājumiem par šovu.

Finālam tuvojoties, neiztikt bez strīdiem un intrigām. Šoreiz Anita ir sadusmojies uz Alisi Emīliju, jo viņa izdomājusi izmantot savu privilēģiju balvu, kā uzskata Anita, nepiemērotā brīdī, kad vajadzētu strādāt un padarīt darbus. Alises privilēģiju balva – kāds no dalībniekiem viņai gatavo brokastis un pasniedz tās gultā. Alise gan bija viltīga un pavaicājusi šova vadītājam Jānim Rāznam, vai brokastis var pagatavot un pasniegt viņš, uz ko viņš piekrita un steidza iepriecināt šova jaunāko dalībnieci.

Neskatoties uz laikapstākļiem, darbs tiek pieņemts un gan saimnieki, gan mazais saimnieciņš ir priecīgi un gandarīti par rezultātu. Par šīs nedēļas čaklāko dalībnieci tiek atzīta Inga, turpretī sliņķe šoreiz Anita, taču iegūtās iespēju ripas maina spēles noteikumus un galu galā sliņķa statusā tika iecelts Jānis. Ripas padara izbalsošanu spraigu un dinamisku, bet, neskatoties uz vairākiem pavērsieniem, tieši pirms finālcīņām Jānis paziņo, ka "Lauku sētu" šonedēļ nebūs jāpamet nevienam, jo nākamā nedēļa būs vēl viena darba nedēļa, lai pabeigtu visus līdz šim nepabeigtos darbus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu