"Pienācis laiks par to runāt." Ārzemju šova dalībniece no Latvijas atklāj šokējošas lietas par piedzīvoto šovā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no šova "Below Deck Down Under"

Populārā realitātes šova "Below Deck Down Under" zvaigzne Laura Bileskalne no Latvijas populārā ārzemju podkāstā atklājusi, ka šova laikā piedzīvojusi spontāno abortu. 

Šova 2. sezonas laikā Laura tika kritizēta ne vien par uzmācīgu uzvedību kolēģim, bet arī par pārāk daudz laika pavadīšanu vannas istabā.

Viņas draudzene, kura arī piedalījās šajā šovā Eša Skota, Lauras pastāvīgo kavēšanos skaidroja ar to, viņa cenšoties izvairīties no darba. Bet tagad Laura ir atklājusi, ka viņa tobrīd piedzīvojusi spontāno abortu, un Eša par to esot zinājusi.

Laura podkāstā "Miss Understood" ar Reičelu Učitelu atklāja, ka nav apmierināta ar to, kā viņa tika attēlota, kamēr piedzīvojusi tik nozīmīgu dzīves notikumu. 

"Es nebiju pārliecināta, ka vēlos par to runāt," teic Laura. Uzsākot dalību šovā, viņa nav zinājusi, ka ir stāvoklī. "Es biju šokā," viņa teica.

"Es domāju, ka man ir urīnceļu infekcija, lietoju antibiotikas, bet tās nepalīdzēja. Kad šovā runāju ar medmāsu, viņa man ieteica veikt testu," stāsta Laura.

Filmēšanas laikā aktieriem nav paredzēts sarunāties vienam ar otru ārpus kameras, taču Laura sapratusi, ka viņai ir jārunā privāti ar Ešu. "Es viņai pastāstīju, kas notiek. Es domāju, ka viņa būs tā, kas var mani atbalstīt visvairāk."

Laura deva priekšroku savu stāvokli paturēt privāti un neļaut tam kļūt par šova sižetu.

Vēlāk, redzot, kā tiek attēlotas viņas biežās pauzes vannas istabā, viņa bija pārsteigta. Viņa Ešai visu bija izskaidrojusi. "Tas bija patiešām sāpīgi," Laura atzinās. "Viņi zināja, kas notiek." Laura apgalvo, ka arī producenta komanda esot zinājusi, jo filmēšanas laikā divas reizes devusies uz slimnīcu. 

Laura pastāstīja, ka bija gatava veikt abortu, taču pirms tā veikšanas viņa piedzīvoja spontāno abortu. Viņa dalījās tā rīta notikumos: "Tajā rītā es pamodos ar sāpēm, ko nevarēju izskaidrot. Es ļoti asiņoju, un vannas istaba bija vienīgā drošā vieta, kur es varēju atrasties."

Vēlāk Lauru apskatījis ārsts, kurš apstiprinājis, ka viņa piedzīvojusi spontāno abortu. Par to, kas ar viņu noticis, neesot zinājis neviens no apkalpes, izņemot Ešu un producentus.

Laura lūgusi to paturēt noslēpumā un neizmantot šo notikumu kā vienu no šova elementiem. Viņas lūgums ticis apmierināts.

Jau vēstīts, ka realitātes šova 2. sezona tika pārraidīta šī gada vasarā. Raidījums īpašu popularitāti ieguva pēc tam, kad tika atlaisti divi dalībnieki - Lūks Džounss un Laura Bileskalne - par seksuālu uzmākšanos citiem apkalpes locekļiem.

Realitātes šovs "Below Deck Down Under" atspoguļo apkalpes locekļu dzīvi, kuri sešu nedēļu garumā strādā un dzīvo uz vairāk nekā 150 pēdu garas jahtas, ceļojot pa Austrāliju.

Kā zināms, Laura dzīvo Maiami, ASV, un strādā kā privāta pavāre uz jahtas. Sarunā ar "Privāto Dzīvi" Laura neslēpa, ka nopelna labi.

"Maiami, kur strādāju uz privātās jahtas, var nopelnīt no 5000 līdz pat 15 000 dolāriem mēnesī," tā Laura.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu