Kā Guntis Veits izjokoja Samantu Tīnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Čīka/LETA, Mārtiņš Zilgalvis, Apollo.lv kolāža

Muzikālajā 360TV lielšovā "Paaudžu duelis" viens no uzdevumiem ir atminēt mūziķi, kuru raksturo vien trīs uz skatuves iznesti priekšmeti. Pildot šo uzdevumu, Olga Rajecka dalījās ar interesantiem stāstiem. 

Veicot šo uzdevumu, zaļai komandai tika uzdots uzminēt, kam varētu piederēt Donalda Daka portrets, rūtaina veste un matu želeja. Zaļā komanda pareizi atbildēja, ka dotie priekšmeti atgādina Gunti Veitu no grupas "Credo". 

Olga Rajecka nekautrējas padalīties ar pāris stāstiem par Gunti Veitu, jo izrādās viņš ir liels joku plēsējs, viņam patīkot izjokot cilvēkus.

Skatuves dīva, Olga Rajecka, par vienu no jokiem pastāstīja arī šovā - kā Guntis Veits izjokoja Samantu Tīnu.

"Bija viens koncerts Nacionālajā teātrī, piedalījās jaunās dziedātājās, arī Samanta Tīna, mēs zinām, ka Guntis Veits māk ļoti labi muldēt. Tas pasākums bija aptiekas darbiniekiem, vārdu sakot farmaceitiem."

Kādā no pasākuma starpbrīžiem, Guntis Veits esot saviem kolēģiem teicis, lai uz lapas saraksta kādus nepieciešamos medikamentus viņiem vajag, jo pēc koncerta pasākuma dalībnieki, respektīvi, farmaceiti, viņiem tās pēc tam nosūtīs.

Samanta Tīna pilnā pārliecībā, uzticoties pieredzes bagātajam mūziķim, sarakstījusi visus medikamentus gan sev, gan vecmāmiņai, neapzinoties, ka tikusi izjokota.

Olga raidījuma laikā pastāstīja arī neseno Veita nepatīkamo situāciju kādā no Rīgas restorāniem, kur viņa jaku apskādēja putns. Veits pat vērsās raidījumā "Bez Tabu", taču neko nepanāca.

Olga raidījuma laikā atzīst, ka Guntis Veits arī pašu Olgu esot neskaitāmas reizes izjokojis.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu