Gražulis ar trīs punktiem palīdz Trento "Aquila" tikt pie uzvaras Itālijas A sērijas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis Foto: www.aquilabasket.it

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis 18. novembrī Itālijas A sērijas spēlē guva trīs punktus Trento "Aquila" panākumā savā laukumā.

Trento mājas spēlē ar 81:71 (19:9, 28:21, 13:20, 21:21) pārspēja Brindisi "Happy Casa".

Gražulis 16 minūtēs laukumā realizēja trīs soda metienus, bet netrāpīja vienīgo tālmetienu. Latvietis arī tika pie trim atlēkušajām bumbām, rezultatīvas piespēles, trim bloķētiem metieniem, divām kļūdām, pārķertas bumbas, četrām piezīmēm, viena izprovocēta pārkāpuma pretiniekam, kā arī sakrāja dalītu sliktāko +/- rādītāju komandā -1 un efektivitātes koeficientu pieci.

Uzvarētājiem ar 21 punktu rezultatīvākais bija Davide Alviti, bet viesiem 19 punktus un septiņas atlēkušās bumbas sakrāja Neits Laševskis.

Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus" komanda uzvarējusi sešās no septiņām spēlēm, ieņemot otro vietu, Trento vienība ar sešiem panākumiem astoņās cīņās ir ceturtā, Jāņa Strēlnieka pārstāvētā "Scafati" ar bilanci 4-3 ieņem septīto vietu, bet Artūra Strautiņa pārstāvētā Tortonas "Derthona" ar trim panākumiem septiņās spēlēs ir 11. 16 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "EA7 Emporio Armani Olimpia", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Boloņas "Virtus".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu