Apsēdās uz līķa un gaidīja, kad kaimiņi pamanīs. Jaunas detaļas par nežēlīgo slepkavību Kauguros

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Otrdien "Apollo.lv" ziņoja, ka stājas spēkā mūža ieslodzījums vīrietim par sievietes noslepkavošanu, viņu nogalinot ar vismaz 50 naža dūrieniem. Raidījums "Degpunktā" atklāj jaunas detaļas par slepkavību.

Slepkavība notika 2022. gada aprīlī Kauguros.

Tumsas aizsegā slepkava paslēpās vārtrūmē netālu no upures dzīvesvietas un pacietīgi gaidīja, līdz sieviete dosies uz kāpņutelpas pusi. Izvilcis no azotes 20 centimetrus garu medību nazi, vīrietis reibumā sadūra bijušo draudzeni vismaz 53 reizes. Pēc tam 40 gadus vecais ļaundaris apsēdās uz līķa un gaidīja, kad kaimiņi pamanīs šokējošo ainu. Vīrietis gaidīja kādu brīdi, jo liecinieku faktiski nebija – daži kaimiņi kaut ko sadzirdēja un nāca skatīties, bet krietni par vēlu, ziņo "Degpunktā".

"Es no sava dzīvokļa balkona redzēju kaut ko uz asfalta, kāds gulēja, kaut kas līdzīgs cilvēka ķermenim atspīdēja. Es nesapratu, bet tas ķermenis guļ un gārdz. Otrs cilvēks stāvēja blakus, zvanīja kādam pa telefonu. Telefonā viņš teica, ka atriebās, piekāva un viss ir kārtībā. Es sākumā padomāju, ka kārtējais kautiņš vietējo dzērāju starpā. Sapratu, ka ir jāsauc policija," tolaik raidījumam "Degpunktā" stāstīja kāds vietējais iedzīvotājs.

"Viņš sevi vairs nekontrolēja, vienkārši dūra. Uz manu jautājumu, kādēļ, viņš teica – kad sācis durt un sapratis, ka viņa elpo, viņš turpināja durt, lai viņu nogalinātu.

Viņš neko nenoliedza, atzina savu vainu, izteica nožēlu par to, ko ir izdarījis. Lūdza tiesu nepiemērot visbargāko sodu," stāsta Pierīgas prokuratūras prokurore Gaļina Beliha.

Jau vēstīts, ka 2022.gada aprīļa naktī Jūrmalā apsūdzētais, būdams alkohola ietekmē, gaidījis sievieti uz ielas, vēloties viņu noslepkavot. Uzbrucējs vēlējies atriebties par to, ka cietusī, ar kuru viņam iepriekš bija pastāvīgas intīmas attiecības, pret viņu bija sniegusi liecību kādā kriminālprocesā, un uz šīs liecības pamata viņš tika atzīts par vainīgu un sodīts.

Apsūdzētais ar līdzi paņemto nazi uzbruka cietušajai un sadūra, kā rezultātā iestājās cietušās nāve.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu