Katrīna Dimanta uzlabojusi savas ķermeņa aprises, piedaloties veselīgā dzīvesveida raidījumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: katrinadimanta/Instagram

Dziedātāja Katrīna Dimanta startējusi veselīgā dzīvesveida raidījuma "Ēd. Kusties. Baudi" jaunajā sezonā. Neskatoties uz veselības problēmām, viņai izdevies noturēt labos rezultātus.

Katrīna soctīklos atklāti dalījusies pārdomās par notiekošo pēdējos mēnešos: "Šis man sanāca viens milzīgs izaicinājums, jo slodze ar visu, kas bija saplānots vasarā, tikai palielinājās, un bija sarežģīti, ļoti grūti. Tie, kas mani varbūt vairāk pazīst, saprot, ka es jau kādu laiku ar sportu draudzējos. Bet šajā gadījumā sanāca mācīties pilnīgi citas vingrinājumu grupas, kas man ļoti patika. Domāt par ēdienu pastiprināti, ko it kā darīju pirms tam un arī pēc.

Madara lieliski palīdzēja ar darbiem sporta zālē un bija labs atbalsta plecs. Gudra sieviete. Paldies tev! Pati neesmu sēriju redzējusi. Teikšu, kā ir... Man īsti nesanāk skatīties uz sevi raidījumos, jo to piedzīvoju un noliku malā, lai iedvesmo citus.

Šoreiz ir vēlme redzēt, bet šī tēma priekš manis ir sensitīva, jo es ikdienā nevēlos uzbāzties citiem ar savu izskatu, svaru utt. Šobrīd arī grūti būs skatīties, jo tieši pēc raidījuma filmēšanas fināla pagāja trīs dienas un es saplēsu kājai saiti, un uz sporta zāli neesmu varējusi fiziski iet. Vakar fizioterapeits iemācīja vingrinājumus, ko atkal lēnā garā drīkstu atsākt darīt. Svars šajā brīdī nav mainījies no tā, kas bija, beidzot šovu, bet to pati gribētu pamainīt uz leju, jo gribas redzēt, vai ziemas periodā man tas būtu vieglāk izdarāms."

Neskatoties uz veselības problēmām, Katrīna spējusi sasniegt labus rezultātus, ar kuriem iepazīstinājusi trenere Madara Meiere.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu