Gražulis tiek pie 15 punktiem un panākuma Itālijas A sērijas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis Foto: www.aquilabasket.it

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis svētdien Itālijas A sērijas spēlē izcēlās ar 15 punktiem un palīdzēja Trento "Aquila" tikt pie panākuma.

Trento komanda savā laukumā ar rezultātu 106:79 (33:17, 27:21, 21:26, 25:15) uzvarēja Venēcijas "Umana Reyer".

Gražulis spēlēja 21 minūti un meta grozā trīs no četriem divu punktu metieniem un trīs no četriem tālmetieniem. Viņš arī tika pie trīs atlēkušajām bumbām, viena kļūdas un vienas rezultatīvas piespēles, nopelnīja trīs piezīmes, izprovocēja vienu sodu, sakrāja +/- rādītāju +12 un efektivitātes koeficientu 14.

Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 22 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm bija Prentiss Habs, kamēr Venēcijas komandas labā 23 punktus guva Reidžons Takers.

Citā spēlē Jāņa Strēlnieka pārstāvētā "Scafati" mājās ar rezultātu 83:89 (25:21, 17:17, 17:25, 24:26) piekāpās Brešas "Germani".

Strēlnieks laukumā bija 19 minūtes, kuru laikā, realizējot divus no trijiem divu punktu metieni un divus no četriem tālmetieniem, sakrāja desmit punktu. Viņa kontā arī viena atlēkusī bumba, divas kļūdas, divas rezultatīvas piespēles, divas piezīmes, viens izprovocēts sods, noslēdzot maču ar efektivitātes koeficientu septiņi un +/- rādītāju -6.

Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus" komanda ir uzvarējusi septiņās no deviņām spēlēm, ieņemot otro vietu, "Aquila" ar septiņiem desmit mačos panākumiem ir ceturtā, Artūra Strautiņa pārstāvētā Tortonas "Derthona" ar piecām uzvarām ir septītā, bet "Scafati" ar bilanci 4-6 ieņem 12.vietu 16 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "EA7 Emporio Armani Olimpia", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Boloņas "Virtus".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu