"Mihaels piedzērās jau pašā vakara sākumā..." Kā panākumus mēdza atzīmēt Šūmahers?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihaels Šūmahers
Mihaels Šūmahers Foto: Reuters/ScanPix

Mūsdienu sportā atlētiem arvien sarežģītāk ir noslēpt trakas ballītes. Kā uzsver bijušais Pirmās formulas (F-1) pilots Džonijs Herberts, viņa karjeras laikā piloti atpūtušies krietni vērienīgāk, bet ballīšu epicentrā allaž bijis Mihaels Šūmahers ar savu firmas gājienu.

Herberts sarunā ar "Lucky Block" skaidroja, kāpēc profesionālās karjeras laikā varējis atpūsties brīvāk.

"Socializēšanās manas karjeras laikā bija labāka. Lielais pasākums allaž notika Adelaidē. Visi gāja uz vienu bāru. Mihaels piedzērās jau pašā vakara sākumā. Viņa ballīšu triks bija pieiet pie kāda un atplēst tās personas kreklu tā, ka pogas aiziet uz visām pusēm. Visi zināja, ka šis gājiens sekos," atcerējās Herberts, piebilstot, ka arī tagad piloti ballējas, bet šie pasākumi notiekot aiz slēgtām durvīm.

Acīmredzot Šūmaheram bija tendence plēst citu personu drēbes, jo līdzīgu stāstu par leģendāro pilotu savulaik stāstīja britu autosportists Džeisons Plato.

"Biju šajā ballītē kopā ar Endiju Prio. Vakara gaitā manāmi iereibusi ieradās arī viņa kundze. Līdz ar to pēc neilga laika Endijam nācās doties viņu "savākt". Sēdējām pie bāra, un pirms došanās prom Endijs man ar pirkstu parādīja uz Mihaelu un sacīja: "Uzmanies! Es zinu šo viņa skatienu. Esi uzmanīgs." Tajā mirklī nesapratu, par ko Endijs runā," atcerējās Plato.

Neilgi pēc tam pieredzējušais autosportists aptvēra, no kā bijis jāpiesargās: "Turpināju pie bāra runāt ar kādu citu, nepievēršot Mihaelam uzmanību. Viņš gāja garām un pēkšņi bez brīdinājuma ielika rokas manu bikšu aizmugurējās kabatās un noplēsa pusi no manām biksēm!"

Arī Šūmahera brālis Ralfs nesenā intervijā atcerējās Mihaela izdarības ballītēs.

"Mums bija leģendāras ballītes. Mēs svinējām Mihaela panākumus. Parasti tas notika Suzukā, kur apstākļi kļuva ekstrēmi. Atminos saplēstas bikses un tamlīdzīgi. Bet tā ir tikai daļa. Mēs uz viesnīcu braucām ar pacēlāju. Bija jautri," atcerējās Ralfs Šūmahers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu