VIDEO Traģēdija Polijā: aizturēts noziedznieks izlaužas brīvībā un nošauj divus policistus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Polijas Valsts policija

Polijas sabiedrību šokējis incidents, kas noticis piektdien, 1. decembrī, Vroclavā – divi policisti rokudzelžos veduši noziedznieku, kurš izlauzies no viņu tvēriena un raidījis viņu virzienā šāvienus. Abi no gūtajām traumām slimnīcā miruši, ziņo Lietuvas portāls "15min.lt".

Abi likumsargi guva ievainojumus galvā. Incidents notika ap plkst. 22:30 vakarā. Policisti devušies aizturēt vīrieti, kam bija piespriests pusgada cietumsods par krāpšanu. 

Vietējais izdevums "Rzeczpospolita" ziņo, ka viņš aizturēts dzīvoklī. Pēc tam likumsargi viņu veduši uz iecirkni nemarķētā automašīnā. 

"Viņš sēdēja priekšā, saslēgts rokudzelžos. Vienā brīdī, dažu simtu metru attālumā no komisariāta, viņš izlauzās brīvībā, izvilka ieroci un abu policistu virzienā raidīja divus šāvienus," raksta cits vietējais izdevums, onet.pl.

Vietējais medijs "Gazeta.pl." ziņo, ka kāds aculiecinieks izsauca policiju un abi ievainotie likumsargi tika atrasti nemarķētajā automašīnā. Uzreiz ieradās arī mediķi, taču likumsargus nevarēja glābt – pirmdien, 4. decembrī, abi no gūtajiem ievainojumiem nomira. 

Vīrietis aizturēts dienu pēc incidenta – sestdien, 2. decembrī.

Polijas policija abu likumsargu piemiņā visas fotogrāfijas saistībā ar incidentu pārveidojusi melnbaltas. 

Polijas sabiedrībā valda neizpratne par to, kā šāda traģēdija varēja notikt. Galvenokārt ļaudis samulsuši par to, kā rokudzelžos saslēgtais vīrietis varēja atbrīvot rokas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu