Ziņu diktore tiešraidē trāpīgi atbild nelabvēlim, kurš kritizēja viņas izskatu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ziņu diktore tiešraidē atbildēja uz saņemto e-pasta vēstuli, kurā tika nopelts viņas izskats. Runa izpelnījās lielu cilvēku atzinību un skatītāju uzslavas.

“Global News” ziņu vadītāja Leslija Hortone pirms ētera saņēma e-pastu no kāda skatītāja, vēsta izdevums "New York Post".

Noskatījies Hortones vadītu ziņu izlaidumu agrāk tai pašā dienā, skatītājs vēstulē rakstīja: “Apsveicu ar grūtniecību. Ja esat iecerējusi valkāt vecas autobusa vadītāja bikses, varat sagaidīt šādus e-pastus.”

Šī gan neesot bijusi pirmā reize, kad Hortone saņem e-pastus no konkrētā sūtītāja. Tas jau iepriekš atsūtījis vairākas ziņas ar “nolūku viņu pazemot un sāpināt”, saka diktore.

Hortones mērs bija pilns, un viņa izlēma atbildēt tiešraidē:

“Paldies, nē, es neesmu stāvoklī. Pagājušajā gadā es zaudēju dzemdi vēža dēļ. Un šādi izskatās mana vecuma sievietes, tāpēc, ja jūs tas aizskar, man jūsu žēl. Padomājiet par e-pastiem, ko sūtāt.”

59 gadus vecā diktore pēc tam skaidroja, ka nebija domājusi asi atcirst, taču šie vārdi izlauzušies paši. “Varbūt esmu nogurusi, ka pret sievietēm diktorēm – un sievietēm kopumā – šādi izturas. Un es teiktu, ka tas krīt uz nerviem. Tas nav pareizi un ir jāpārtrauc.”

Kanāla skatītāji pauda atbalstu sievietei un slavēja, ka viņa ir iestājusies gan par sevi, gan citām sievietēm. 

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu