Klingberjs pēc operācijas šosezon uz NHL ledus vairs nekāps

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Toronto "Maple Leafs" aizsargs Jons Klingberjs, kuram paredzēta gūžas operācija, šosezon laukumā vairs neizies, šonedēļ paziņoja NHL.

Tiek ziņots, ka aizsargam, 23.novembrī tika iekļauts ilgstoši savainoto spēlētāju sarakstā, tiks veikta operācija, paredzamo atveseļošanās laiku lēšot piecu līdz sešu mēnešu garumā.

"Operācija būs decembra mēneša beigās, un tas faktiski pieliks punktu viņa sezonai," trešdien sacīja "Maple Leafs" ģenerālmenedžeris Breds Trelivings.

"Pēc operācijas varēšu pateikt precīzāk, cik ilga būs rehabilitācija, taču var droši teikt, ka tā ilgs piecus līdz sešus mēnešus," piebilst Trelivings.

Pēdējo reizi viņš laukumā devās 11.novembrī, kad Toronto klubs ar 5:2 uzvarēja Vankūveras "Canucks", aizsargam 19 spēles minūtēs laukumu pametot ar +/- rādītāju +1.

Zviedrs kopā ar "Maple Leafs" novembra vidū devās uz divām NHL spēlēm Zviedrijā, taču nepiedalījās nevienā no tām.

Zviedru spēlētājs 1.jūlijā komandai pievienojās kā brīvais aģents un ar Toronto vienību noslēdza viena gada līgumu par 4,15 miljoniem ASV dolāru (3,84 miljoni eiro).

Aizsargs līdzšinējās 14 sezonas spēlēs ir sakrājis piecas rezultatīvas piespēles, astoņas soda minūtes un +/- rādītāju -7. Pagājušajā sezonā viņš Minesotas "Wild" un Anaheimas "Ducks" komandās sakrāja 33 punktus (10 vārti un 23 piespēles).

Tā kā aizsargs no aprites ir izslēgts līdz sezonas beigām, komandai būs līdzekļi, lai NHL algas griestu ietvaros meklētu citus spēlētājus.

"Maple Leafs" ar 28 punktiem 22 spēlēs Austrumu konferencē ieņem septīto vietu un ceturtdien viesojas pie Otavas "Senators".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu