VIDEO Uz Ventspils šosejas notikusi smaga sadursme starp kravas automašīnu un autobusu (1)

Ziņā papildināta plkst. 11.15
Apollo.lv
Foto: Norrmis/X

Uz Ventspils šosejas, netalu no Tukuma, 8. decembra rītā notikusi avārija, kurā iesaistīta kravas automašīna un "Ecolines" pasažieru autobuss, ziņo sociālo tīklu konts "Sadursme".

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) portālam "Apollo.lv" skaidro, ka plkst. 8.30. VUGD saņēma informāciju, ka Tukuma novada Tumes pagastā uz autoceļa ir notikusi autobusa un kravas automašīnas sadursme.

Notikuma vietā konstatēts, ka autobuss atrodas uz ceļa braucamās daļas, bet no kravas automašīnas ir izbirusi krava. Šķidrumu noplūde no transportlīdzekļiem netika konstatēta. NMPD mediķi apskatījuši vairākus cilvēkus.

Ugunsdzēsēji glābēji sakārtoja ceļa braucamo daļu un desmitos darbu notikuma vietā pabeidza. 

Valsts policija norāda, ka šobrīd tiek skaidroti ceļu satiksmes negadījuma iemesli. Pēc sākotnējās informācijas maršruta autobusa ietriecies kravas transportlīdzeklī, kas bija apstājies ceļa malā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) portālam "TVNET.LV" norādīja, ka mediķi no notikuma vietas slimnīcā nogādāja sešus cilvēkus vidēji smagā un smagā stāvoklī, taču viņi visi bija pie samaņas.

Uz vietas negadījuma vietā strādāja četras NMPD mediķu brigādes.

Kā sociālajā tīklā "X" (iepriekš – "Twitter") norāda kāds lietotājs, šobrīd satiksmei bloķēta josla Ventspils virzienā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu